Чоловік скасував весілля за 10 днів до призначеної дати і зажадав повернути собі каблучку, яку подарував коханій.

В Австралії чоловік на ім'я Едвін Шиен Бін То подав до суду на свою екс-наречену Вінні Чу Лін Су після того, як вона відмовилася повернути йому обручку з діамантом вартістю в $ 15,500, про це повідомляє tsn.ua.

Крім того, горе-наречений вимагав від колишньої повернути не тільки каблучку, але й інші подарунки загальною вартістю $ 5000, серед них –  діамантове кольє, сумка від Louis Vuitton та готівка. 

Як свідчать документи суду, пара почала зустрічатися 2014 року, а через кілька місяців відкрила спільний рахунок у банку для того, щоб придбати обручку для заручин та інші атрибути для весілля загальною вартістю в $ 16,800.

Опісля Бін То запропонував своїй дівчині руку і серце, але вже через три місяці, за 10 днів до великої дати в березні 2016 року він відмовився від весілля з Лін Су. Чоловік понад рік вимагав від неї через суд три каблучки і п'ять подарунків навіть після того, як пара усно домовилася віддати один одному те, що належить по праву.

І в той час, як деякі речі були повернуті, наприклад, екс-наречений отримав назад свої черевики, гаманець та весільний костюм, екс-наречена відмовляється віддати йому діамантову обручку.

Згідно з судовими документами, суддя постановив Лін Су повернути своєму колишньому весільні атрибути й тисячу доларів готівки, але не обручку й п'ять подарунків, тож дівчина залишить їх собі.