Після майже 2-місячної перерви великий спідвей повертається до Рівного.

Гонщики з Польщі, Данії, Чехії, Латвії, Болгарії та України святкуватимуть найголовніше державне свято разом з рівнянами на стадіоні з технічних видів спорту "Мототрек".

Турнір проходитиме за сіткою для 12 гонщиків та 2-х резервних. За підсумками основної сітки заїздів буде визначено 8 найкращих гонщиків, які стартуватимуть у 2-х півфіналах, з яких до фінального заїзду вийдуть по два переможці. У Великому Фіналі будуть визначені призери турінру.

Участь у змаганнях підтвердили Онджей СМЕТАНА (Чехія), Якуб БУКХЕЙВ (Данія) та Оскар БОБЕР (Польща). Перемовини щодо участі у змаганнях ведуться з Міленом МАНЄВИМ (Болгарія), Факундо АЛБІНИМ (Аргентина), Марселем КАЙЗЕРОМ (Польща, Міколаєм ЦУРИЛО (Польща), Дамьяном АДАМЧИКОМ (Польща), Станіславом БУЖЕЮ (Польща), Давідом КУЦЯПОЮ (Польща).На жаль від попередніх домовленостей щодо стартів у Рівному довелося відмовитись одному з лідерів особистого чемпіонату світу серед юніорів 2017 латвійцю Євгенію КОСТИГОВУ. Втім, тривають переговори з колегами Євгенія з "Локомотиву" (Даугавпілс).

Серед претендентів захищати честь України розглядаються рівняни Станіслав МЕЛЬНИЧУК, Віталій ЛИСАК, Марко ЛЕВІШИН та Максим РОСОЩУК, а також червоноградці Андрій КОБРІН та Дмитро МОСТОВИК. Ведуться перемовини щодо участі у змаганнях з Віктором ТРОФІМОВИМ та багаторазовим призером чемпіонатів Європи, найкращим гонщиком України XXI ст. Андрієм КАРПОВИМ.

Відкриватиме турнір міський голова Рівного Володимир ХОМКО. Під час презентації будуть вручені подарунки гонщикам - ветеранам непереможного "СИГНАЛУ", - клубу, який під керівництвом Григорія ХЛИНОВСЬКОГО здобув три титула чемпіона СРСР в командному заліку у 1985-87 рр.

Перед початком турніру відбудуться показові виступи юних вихованців дитячо-юнацької секції спідвею ім. Віктора Чайки при КЗ "РМСТК", а перед півфіналами також старти на мотоциклах з об'ємом двигуна 250 см3, придбаних за сприяння Рівне нської ОДА та голови РОДА Олексія МУЛЯРЕНКО. Нагадаємо, що вперше в історії українського спідвею рівненський гонщик отримав право стартів у чемпіонаті світу в цьому класі мотоциклів, який відбудеться 26-31 серпня на стадіоні "Маркета" (Прага, Чехія).

 

РІВНЕ - МОТОТРЕК - 24 СЕРПНЯ

"МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ"

ПОЧАТОК О 17:00

 

ПРИЙДИ ТА ПІДТРИМАЙ РІВНЕНСЬКИЙ СПІДВЕЙ!!!

 

Piccy.info - Free Image Hosting

 

«КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ» висловлює подяку за допомогу в підготовці змагань виконавчий комітет Рівне нської міської ради, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівне нського місьвиконкому, Рівне нську облдержадміністрацію, Управління молоді та спорту Рівне нської облдержадміністрації, комунальні служби і організації міста та області, а також спонсорів турніру: автозапчастини «InterCars», АвтоЦентр «PitStop», Компанія "Сталь-М" - дверi вхiднi та протипожежнi, «МКМ Бетон» - якісний бетон, автозапчастини «CarBus» , MOGUL, Агро-Центр, паливний партнер Мережа АЗС "ОЛАС", агенство нерухомості «Гід Ріелті», ТМ Волинський Бровар, тратторія "Casablanca", "Дока-Центр", ПП Базурін, а також численних інформаційних партнерів: телерадіокомпанія «Рівне 1», передача «Авто-Мото-Ревю», сайт AutoMoto.rv.ua, «Радіо-Трек», Erve.ua, РитмTV, РТБ, ОГО, Рівне Вечірнє, «Рівне ЧаРівне », Рівне PRESS Центр, Голосно, Здолбунів City та ін..