Усього на 15 хвилин відлучився керумувальник двоколісного у магазин, а коли повернувся – мопеду вже не було. Березнівські оперативники за лічені години встановили особу крадія та повернули транспортний засіб власнику.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

51-річний житель села Орлівка вчора, 11 серпня, близько 20 години приїхав на своєму мопеді "Dеlta" до місцевого магазину. На той час, як зазначить селянин пізніше поліцейським, поблизу торгового закладу перебувала компанія чоловіків. Повернувшись на вулицю через 15 хвилин, транспортного засобу вже не виявив. Про подію одразу повідомив до поліції.

Працівники карного розшуку Березнівського відділення поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний житель села Зірне. Зловмисник переховувався від правоохоронців по навколишніх селах, та коли зрозумів, що уникнути спілкування не вдасться залишив крадений мопед на одній із вулиць села Зірне. Самого чоловіка працівники поліції затримали поблизу його місця проживання.

Поліцейські у ході розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України встановили, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин. Однак тоді відбувся умовним терміном.

Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує покарання у виді штрафу в розмірі до 20400 гривень, або обмеження волі до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.