Мешканка села Балаховичі народила у туалеті на території місцевої школи та викинула дитину у стічну яму. Слідчі Володимирецького відділення поліції повідомили жінці про підозру у вчиненні злочину.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Нагадаємо, близько 22 години восьмого серпня, немовля, яке плакало на дні стічної ями шкільної вбиральні, виявив 17-річний місцевий хлопець, який разом з друзями поблизу грав у футбол. Новонародженого дістали місцеві жителі та повідомили всі служби.

Хлопчика, вагою 2,8 кілограми, лікарі госпіталізували у пологове відділення Володимирецької центральної районної лікарні. Зі слів медиків, дитина народилася доношеною без патології, життю немовляти і здоров’ю нічого не загрожує. Учора, близько опівдня поліцейські встановили горе-матір та розшукали її за місцем проживання. Нею виявилася 23-річна місцева мешканка, громадянка сусідньої держави. Жінка проживає у селі Балаховичі більше трьох років, одружена, має ще двох дітей. Її госпіталізували до місцевого медзакладу.

Як пояснила жінка поліцейським, коли близько 10 години почалися перейми, вона пішла до шкільного туалету, де до 14 години народила. Докази цієї події вона поклала до пакету і викинула у смітник, розташований неподалік, а одяг випрала удома. Cвій вчинок пояснює тим, що начебто чоловік не визнавав цієї дитини.

Поліцейські у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом замаху на умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини, за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 117 Кримінального кодексу України повідомили жінці про підозру у вчиненні злочину. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання їй міри запобіжного заходу у виді домашнього арешту. Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі молода мама шкодує про вчинене та хоче дитину повернути собі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На місці масштабної ДТП на Сарненщині працювали рятувальники [ФОТО]