Учора, шостого серпня, на вулиці Набережна у Рівному троє невідомих пограбували трьох рівнян та зникли у невідомому напрямку. За лічені хвилини поліцейські роти особливого призначення затримали зловмисників, вони вже перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

На місці полії слідчо-оперативна група встановила, що близько 11 години 50-ти, 37-ми та 61-річні товариші перебували поблизу кафе на вулиці Небесної Сотні у Рівному. В цей час до них підійшли троє невідомих молодиків напідпитку та спровокували конфлікт. Зловмисники забрали усі речі, які мали при собі потерпілі, а саме: мобільний телефон, пакет з продуктами та понад 200 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному серед білого дня пограбували чоловіка

Поліцейські роти особливого призначення затримали зловмисників на перехресті вулиці Небесної Сотні та проспекту Миру. Ними виявилися раніше судимі 28-ми, 29-ти та 30-річні рівняни.

pic



pic Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом відкритого викрадення чужого майна за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

pic



pic

28-ми та 29-річні зловмисники раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння грабежів, 30-річний рівнянин — за опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського. За скоєння нового злочину молодикам загрожує до шести років за ґратами.

Повідомляють у відділі комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv