Вона самодостатня жінка. Розумна і красива. Але саме ці обставини найчастіше і заважають налагодити особисте життя самотньої леді. Жінка починає замислюватися, може причина все-таки у ній. У наше прогресивне століття, що багате на ділових жінок, така ситуація зустрічається часто.

З віком 30+ у самотніх жінок починають прокидатися характерні потреби: бажання бути коханою, піклуватися про кого-небудь. Материнський інстинкт теж вже заявляє про себе. Ці думки поступово стають на перший план. Кар'єра здається дрібницею, облаштований будинок - це просто холодні стіни. Жінка придивляється до свого оточення. Аналізує, оцінює, вибирає.

Одягнути перший раз обручку у віці 35 років - це, звичайно, не так просто. Але набагато важче зберегти узаконені відносини і зробити їх гармонійними. Сучасна статистика говорить про те, що великий відсоток сімейних пар розлучаються протягом року після весілля. Напевно, багато жінок замислюються над цим питанням. Особливо, коли минув лише місяць після весілля, а відносини вже стали не такими гладкими, як до того. Побутові моменти теж чомусь загострюються і погрожують перерости в конфлікти. Як зберегти родинний затишок?

Жінки у віці від 30 до 35 років зазвичай впевнені в собі. За їхніми плечима чималий життєвий досвід. Часто він допомагає жінці влаштувати особисте життя. Застерігає від минулих помилок. Іноді заважає. Але однозначно говорить про те, що ідеальних людей немає. Зовсім.

Розуміння цього - найголовніше в стосунках. Або жінка бере свого партнера таким, яким він є, або не потрібно його приймати зовсім.

Крім того, кожен з нас унікальний. Замість істерик, жінка може кожен день відкривати для себе свого чоловіка по-новому. По-новому закохуватися, дивуватися, розчулюватися. Чоловік буде відчувати, що його приймають і не намагаються змінити. Підсвідомо він буде вести себе так, що б сподобатися жінці ще більше.

Не вирішуйте все за чоловіка. Кожен раз, коли вам хочеться прийняти рішення, осмикуйте себе. Як мінімум, порадьтеся. Поважайте його оточення. Якщо міцна чоловіча дружба виникла ще до вашого знайомства, то не потрібно розбивати її.

Вийшовши заміж, не міняйте своєї позиції у відносинах. Штамп у паспорті не дає жінці ніякого права встановлювати свої закони. Статус заміжньої повинен наголошувати на тому, що ви - жінка.Яка кохає свого чоловіка. Тоді і чоловік буде поважати і плекати свою дружину.

Джерело: nevesta.dn.ua