У місті Сарни розслідується факт службового підроблення документів керівником КП під час процедури державної закупівлі.

За погодженням із прокуратурою 28.07.2017 слідчим Сарненського відділу поліції ГУНП України в Рівне нській області повідомлено про підозру керівнику одного із комунальних підприємств м. Сарни у вчиненні ним кримінальних правопорушень, що передбачені ст. ст. 191, 366 КК України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою службовим становищем, службове підроблення).

У ході досудового розслідування кримінального провадження здобуто докази вини посадовця у тому, що він вчинив службове підроблення офіційних документів під час процедури закупівлі послуг з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення 7 земельних ділянок в постійне користування цьому підприємству, призначення яких - будівництво та обслуговування комунальних закладів.

Внаслідок таких неправомірних дій розтрачено бюджетні кошти на загальну суму 42 тисячі гривень.

На даний час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення кримінальних правопорушень та завершення досудового розслідування з метою скерування обвинувального акта до суду. Питання боротьби із корупцією та злочинами у сфері використання бюджетних коштів при здійсненні державних закупівель перебуває на контролі Сарненської місцевої прокуратури.

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv