Суверніми купюрами номіналом у 500 гривень у Клевані розрахувався молодик. Продавчиня згодом помітила фальшиві гроші та повідомила до поліції.

Як повідомляє ГУНП у Рівне нській області, до крамниці завітали двоє молодиків, один із яких придбав пиво та диню на загальну суму у 40 гривень, розрахувався 500 гривнями та отримав здачу. Коли 53-річна продавчиня роздивилася купюру, яка виявилася сувенірною, то невідомі зникли на авто.

«У результаті проведених розшукових заходів зловмисників затримали неподалік від місця злочину, — повідомив начальник Рівне нського районного відділення поліції Володимир Рой. — Ними виявилися 33-річний житель Зарічненського району та 31-річний — із Рівне нського, у яких вилучили 22 сувенірних купюри номіналом 500 гривень та 11 стодоларових».

pic



pic

За фактом шахрайства розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України, яка передбачає обмеження волі на строк до трьох років. 33-річний зловмисник раніше потрапляв у полу зору правоохоронців, щоправда як сімейний насильник.



pic