Живе за принципом гармонійності у всіх сферах життя. Полюбляє шити, в’язати, бісерити та готувати смачні страви.

До п’яти років маленька дівчинка Оленка була дуже скромною, тихою і майже не говорила. Голос, як і характер та темперамент, прорізались вже у підлітковому віці. В дитинстві – ідеалів телеведучих не було, проте, як і більшість колег, мріяла читати телепрограму. З-поміж дитячих мрій панували професії – балерини, модельєра та актриси. Доросле життя виявилось не таким рожевим і безтурботним. З відзнакою закінчила інститут мистецтв Рівне нського Державного гуманітарного університету за спеціальністю «Керівник народного театрального колективу, режисер».

Перші спроби ведучої були на радіо „ТРЕК”, та „10 каналі”. На довго затрималася вже в ефірі радіо „Нова Хвиля”, згодом друга програма Радіо „Край” РОДТРК. В ефірі працювала автором та ведучою власних програм - „Пізнайко”, „Асоціації”, „Чекаємо лелеку”, „Звичаї нашого народу”, „Радіо вояж”, „ Фешн –бутік”, „Радіомаркет”, „Перли –поперли”, „Дірка в світ”.

У березні 2006 року вперше зявилася в ефірі ТРК „Рівне 1”. Відтоді працює журналістом служби новин. У цьому ж році була автором та ведучою програми «Наше місто».

На даний момент ведуча та журналістка інформаційної програми «Новини Рівного», автор та ведуча програми «На часі».

За знаком зодіаку – Рак. Це і визначило найулюбленішу пору року – літо. Не тому, що люблю відпочивати, а навпаки – багато працювати, допоки не стемніє.