Майже кожна дівчина хоча б раз у житті мріяла про принца на білому коні, який візьме її в дружини і вони будуть жити довго і щасливо. Тому з часом з'явилося безліч повір'їв і забобонів стосовно цієї події. Вірити їм чи ні - це справа кожного з нас. Однак, погодьтеся, вибір дати цього свята - дуже важливе рішення, яке може вплинути на вашу сімейне життя.

Сприятливі дні для весілля 2017 за церковним календарем

Якщо заглянути в православний календар, то можна відразу ж визначити індивідуальні специфічні дні, в які найкращим чином впишуться весільні та вінчальні церемонії. Категорично не рекомендується планувати весілля на дати, які збігаються з такими церковними святами:

* Успенським постом, який триватиме з 14 по 27 серпня. Єдиним винятком стане 19 серпня;

* Різдвяним постом;

* Великим постом;

* Петровим постом.

А ось 8 травня, з 20 січня по 7 березня, а також в усі осінні дні, на які не припадає пост, навпаки церква радить грати весілля і вінчатися.

Сприятливі дні для весілля 2017 по фен-шуй

По одному з найбільш популярних на сьогоднішній день навчань – фен-шуй, найбільш сприятливі дні для весілля 2017 співпадуть з такими числами, як 1, 2 і 3, а також 12 та 21 у кожному місяці року. Ще більше ви можете дізнатися ТУТ

Сприятливі дні для весілля 2017 за місячним календарем

Залежно від того, в якій фазі перебуває місяць, залежить і те, який день для весілля буде вдалий, а який – ні. Давайте розглянемо, як фази впливають на людський організм:

Під час молодого місяця енергетична активність людини падає, а тому варто планувати на цей період починання, пов’язані з дієтами або боротьбою зі згубними звичками.

Зростаюча місяць – це фаза, в якій активність інтенсивно зростає, а тому посилюється імунітет людини. На убуваючу місяць слід планувати завершення всіх своїх справ.

Сприятливі дні для весілля в 2017 року за місячним календарем потраплять на 10, 11, 16, 17, 21, 26 і 27 добу. Єдиний момент! Не забудьте про те, що місячні добу і номер дня місяця – це два різних поняття.

Джерело: vidpoviday.com