Навіть якщо ви не любите пиво, то наступні поради цілком можливо змусять вас змінити свою думку. Звичайно, адже цей продукт просто незамінний в побуті!

1. Додайте в стакан пива чайну ложку оливкової олії, ретельно розмішайте і нанесіть на волосся. Через 20 хвилин змийте водою. Ця маска розгладжує структуру волосся, лікує посічені кінчики.

2. Ваші дзеркала будуть виглядати краще, якщо ви помиєте їх водою з додаванням пива. Правда, після цього їх необхідно обполоснути чистою холодною водою. Пиво і воду змішуйте в рівних пропорціях.

3. Металеві предмети знову заблищать, якщо спробувати натерти їх газетним листом, злегка змоченим в пиві і зім'ятим в ком.

4. Щоб зняти втому ніг, можна зробити ванночку з мінеральної води і пива. Для цього змішайте вищевказані компоненти в пропорції: 2 частини мінеральної води і 1 частина світлого пива.

5. Ванни для рук з додаванням пива сприяють зміцненню нігтьової пластини. Для того щоб зробити таку ванночку, теплу воду і пиво змішайте в рівних пропорціях.

6. Для того щоб задники туфель не натирали ноги, змочіть їх невеликою кількістю пива.

7. Ваш коричневий шкіряний гаманець стане виглядати набагато краще, якщо ви спочатку протрете його ватним тампоном, змоченим в пиві, а потім натрете вовняним шматочком тканини з додаванням касторової олії.

Джерело