Що віщують зорі усім знакам зодіаку у день сьогоднішній:

Овен Будь-які пропозиції, які будуть надходити вам цю годину, преревіряйте тисячу разів. Наївність може зіграти з вами злий жарт! На початку тижня виникне небажання що-не будь робити, апатія. Перетерпите цей період. Він - лише сигнал про те, що ви втомилися і вам потрібен відпочинок.

Телець Хороші новини будуть чекати вас на початку тижня. Тільки не радійте перемозі раніше часу. Постарайтесь тримати її перший час в секреті, щоб не наврочити. Період гарний для основної роботи. Можете сміливо завантажувати себе на повну котушку. Втоми ви відчувати не будете!

Близнюки В особистих стосунках вас очікують кардинальні зміни. Можливо, ви отримаєте довгождану пропозицію руки і серця. Вільним Близнюкам можна розраховувати на приємне знайомство. Молодик 23 липня стане для вас особливим днем. Саме тоді може здійснитися мрія, яку ви давно мріяли.

Рак Пора чимось урізноманітнити ваше життя. Задумайтесь, може бути, вам змінити сферу діяльності або завестися новими друзями? Поїздки, заплановані на цей час, вийдуть на «ура». А ось ділові питання в цю годину краще не вирішувати. Робота над ними буде проходити з великим трудом.

Лев Левам на цьому тижні краще не імпровізувати. Навпаки, складіть точний план? Тільки в цьому випадку успіх забезпечений. Може накопичитися напруга у відносинах з коханим. Вам необхідно разом вирушити на відпочинок. Це може бути і коротка поїздка, головне, щоб ви були разом.

Діва Домашній побут поглине Дів повністю. В кінці кінців, ви втомитеся і вам знадобиться відпочинок. Краще, якщо ви проведете його на природі - це подарує нові сили. Уважно підбирайте слова в спілкуванні з близькими родичами. Ви можете мимоволі образити їх і потім довго будете просити вибачення.

Терези Робочі думки та ідеї, які будуть постійно у вас виникати, обов'язково озвучуйте начальству. У них є зерно! Особливо хороший для цього понеділок, 17 липня. З дітьми цю годину краще підтримувати хороші відносини, інакше вони можуть залишити вас осторонь від важливих подій у їх житті.

Скорпіон Період сприятливий для зачаття. Якщо у вас довгий час не вдавалося завести дітей, зараз саме час дати собі шанс! Сваритися з ким-не будь не рекомендується. Навпаки, постарайтесь підтримувати в собі спокій. Відмовтеся від важкої і шкідливої їжі.

Стрілець З фінансами Стрільцям в цей період не пощастить. Очікуються непередбачені витрати, можливо, близькі займуть у вас немаленьку суму. Не скупіться: все повернеться вчасно і з лихвою. На роботі будьте напоготові! Ймовірно, проти вас влаштовують змову. З'ясуйте, хто призвідник, і говоріть з ним тет-а-тет.

Козеріг Все хороше, що повинно статися з вами в ближчий час, прийде до вас несподівано. Взагалі в цей період краще нічого не планувати: все одно все піде не за планом. Можливі сварки з другими половинками і навіть розставання. Правда, вони будуть недовгими, і незабаром союз відновиться.

Водолій Навіть скептикам в найближчий тиждень краще покластися на інтуїцію. Вона буде правити вашим світом. Великий шанс захворіти: не сильно, але не приємно. На роботі буде багато паперової тяганини. У перервах між праведним трудом налагоджуйте відносини з колегами за чашкою чаю.

Риби Найближчий тиждень видасться непростий, але принесе гарні плоди. В кінці цього періоду ви будете виснажені, але задоволені собою. 20 липня деякі Риби можуть отримати знак від долі, яка змусить задуматися про кардинальні зміни. Насамперед вони очікуються в особистих відносинах.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv