Завжди пам’ятає слова улюбленої української поетеси Ліни Костенко: ”...бо хто в путі надовго зупинивсь, на того шаром осідає пил....”

Народилася в день осіннього рівнодення. Окрім того, це день, який знаходиться під впливом двох абсолютно не схожих за своєю характеристикою знаків Зодіаку: Діви й Терезів. Перепади впливу супроводжують упродовж життя. У дитинстві почала займатися танцями - потім змінила це захоплення на кульову стрільбу. На телебаченні почала з роботи редактора програм і лише чотири роки потому втілила в життя власні проекти.

За освітою — вчитель української мови і літератури. Більше того, з чотирирічним педагогічним досвідом і випуском класу гувернанток. Перший досвід роботи в ЗМІ - радіо "Нова хвиля", де спробувала робити програму "Панорама". Поєднати школу і радіо не зуміла, тому віддала перевагу першій. Після народження сина доля знову привела в ЗМІ. Цього разу — на телеканал "Рівне 1". Тут займалася "майже всім": готувала плей-листи до ефіру, знімала опитування, озвучувала рекламні ролики та прогноз погоди. І досі улюблене заняття - озвучувати ролики, аби з допомогою гри голосу та інтонації допомогти не лише почути, а й побачити й відчути.

У 2006 році на світ з’явилася програма "Планета квітів", яка стала своєрідною "пробою пера", а в 2007-му розпочала свою роботу "Телевізійна школа краси".

У 2007 році з нагоди Дня працівників радіо, телебачення і зв’язку нагороджена почесною грамотою Рівне нської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю.