День весілля – це час різноманітних традицій, забобонів і ритуалів, які прийшли до нас з далекого минулого. Звісно, вірити чи не вірити в них – справа виключно ваша. Тим не менш, астрологи та нумерологи назвали сприятливі дні для весілля у 2017 році.

Сприятливі дні для весілля 2017 на думку нумерологів

На думку експертів, що займаються вивченням чисел, нареченому з нареченою цілком варто звернути увагу в 2017 році на, так звані, «красиві» дати. Тим не менш, навіть серед таких днів, необхідно виділити групу, в яку потрапляють саме ті дати, під час яких укладання шлюбу буде найбільш сприятливо.

Нумерології стверджують, що для весілля чудово підійдуть всі місяці, які у своєму номері містять одне з таких чисел, 7, 17 або 20. Крім того, серед найбільш виграшних дат виявиться 1-е і 10-е січня , 20-е лютого, 3-е і 30-е березня, 4-е квітня і 5 травня, 6-е червня, 1-е і 7-е липня, 8 серпня, 9-е вересня, 10-е жовтня, 11-е листопада і 12-е грудня.

В цих датах примітним є повторення одних і тих же цифр, що робить такі дні досить привабливими і ефектними для запису у свідоцтві про шлюб. Крім того, експерти в області нумерології говорять про те, що таке поєднання цифр робить позитивний вплив на життя закоханих.

Сприятливі дні для весілля 2017 на думку астрологів

Астрологи стверджують, що майбутнім молодятам варто уникати таких дат, як 11-е лютого і 7-е серпня. Саме ці дати виявляться найбільш несприятливими для укладення шлюбу, оскільки припадають на дні місячного затемнення. Крім того, не варто планувати весільну церемонію на дні, які збігаються з такими фазами, як молодик і повний місяць, а також першу і останню чверть місячного періоду.

Якщо брати до уваги древню міфологію, то варто сказати, що Венера, будучи покровителькою любові, допоможе вберегти сімейне щастя і зберегти любов Молодих. Саме тому, астрологи вважають, що краще за все для весілля підійдуть дні, коли ця планета виявляє найбільшу активність. Однак, ця порада стосується лише знаків зодіаку, які є вдалими для цієї планети, а саме для Тельців, Раків, Терезів, Стрільців і Риб.

Єдиний місяць, який, як вважають експерти в області астрології, не підходить для укладання шлюбів, — це травень. Оскільки саме в цей період зірки будуть надавати настільки сильний вплив, що може негативно позначитися на любовних зв’язках і взаєминах у родині.

Джерело: vidpoviday.com