7 липня у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В. Поліщука працювали дві бригади фахівців з “Інституту серця МОЗ України».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Керівництво всесвітньовідомої установи направило до Рівного команду фахівців: завідувача відділення лікування ішемічної хвороби серця Віктора Шевченка, лікаря з функціональної функціональної діагностики та ехокардіографії Оксану Крот, дитячого кардіохірурга, доцента кафедри кардіохірургії та інтервенційної кардіології ФПО Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика Вадима Сакалова, лікаря УЗД, лікаря-педіатра Дмитра Гарбуза.

- Всього за день фахівці «Інституту серця» оглянули 130 пацієнтів, з них 88 діти. На прийомі були 30 післяопераційних хворих. Крім того 27 пацієнтів з загального числа обстежених потребують оперативного втручання найближчим часом, 66 - динамічного спостереження за станом серця, - розповів головний лікар у Рівне нського обласного клінічноого лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука Роман Шустик. – Столичні лікарі-кардіохірурги проводять прийом на базі РОКЛДЦ щоквартально. Однак при потребі такі консультації ми можемо організовувати частіше. Для запису на прийом необхідно звертатись до кардіологів РОКЛДЦ ім. В.Поліщука та філії “Інституту серця” у Рівному.

До речі, постійно діюча філія Державної установи “Інститут серця” на базі Рівне нського діагностичного центру працює вже більше року. Спеціалісти філії - кардіологи, лікарі з функціональної діагностики, дитячий кардіоревматолог, щоденно ведуть прийом пацієнтів з метою діагностики кардіохірургічних захворювань, здійснюють післяопераційний супровід уже прооперованих хворих, проводять запис на безкоштовні консультації кардіохірургів ДУ “Інститут серця міністерства охорони здоров’я України”.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В.Поліщука.