Роботу рівненських чиновників ротрібно удосконалювати. У цьому впевнені представники уряду з польського міста Пйотркув Трибунальський. П'ятеро експертів з партнерського міста приїхали в обласний центр у рамках спільного проекту Рівненської міської ради та польського міста-побратима. На другому етапі співпраці чиновники обговорили спільні недопрацювання та запропонували їх вирішення.

Співпраця Рівне нської міської ради та чиновників з польського міста Пйотркув Трибунальський триває вже 10 років. Усе задля переведення системи управління на сучасніші тенології та налагодження роботи бюро з роботи з мешканцями. Керуючий справами польського міста Богдан Мунік переконаний, співпраця на рівні керівників дасть найкращі результати.

Проект фінансується за кошти програми "Польська допомога 2008". Міністерство Закордонних справ Польщі у цьому році виділило 7 мільйонів доларів аби зміцнити роботу органів самоврядування.

Керуючий справами Рівне нського міськвиконкому Святослав Власюк переконує, раніше співпраця з поляками була на рівні обміну делегаціями. Нині вона перейшла до практики. Польські фахівці провели низку семінарів для працівників міськради.

Польська делегація пробуде у Рівному 5 днів. Чиновники обіцяють, на цьому співпрацю не закінчити. Експерти з міста-побратима хочуть зробити все можливе, аби наблизити роботу рівненських чиновників до європейських стандартів.