Сьогодні вночі, 6 липня, патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Відінський відбувається сімейна сварка.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Прибувши за вказаною адресою правоохоронці поспілкувалися зі сторонами словесного конфлікту. Чоловіка заявниці патрульні попередили про відповідальність, яка очікуватиме на нього в разі неприпинення протиправних дій стосовно його дружини. 41-річний рівнянин вибачився перед жінкою та пообіцяв, що ситуація більше не повториться.

Проте, через декілька хвилин патрульним зателефонувала сестра заявниці та повідомила, що чоловік розпочинає сварку знову.

Патрульні знову повернулись до місця події, однак двері до квартири, з якої кричала заявниця та прохала про допомогу, поліцейським ніхто не відчинив.

Проникнувши до житла, у якому, на думку патрульних, була загроза життю жінки, правоохоронці затримали сімейного дебошира, освідували його на стан алкогольного cп’яніння в медичному закладі у лікаря нарколога та доставили у міський відділ поліції для надання пояснень по справі. Чоловік і сам здійснив виклик на 102 через те, що на його думку, патрульні проникли до житла незаконно.

Також на порушника спокою винесли постанову за ч.1 ст.178 (поява у п’яному вигляді, що ображає людську гідність та громадську мораль), протоколи за ст.173 (нецензурна лайка в громадських місцях) та ст.183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

pic



pic