«Гумор – велика сила. Ніщо так не об‘єднує людей, як добрий сміх без образ. Об’єднання людей – головне завдання суспільства».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Презентація посібника у форматі Стендап. Ви чули про щось подібне раніше?

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» у м. Рівне запрошує всіх охочих саме на таку неординарну подію. Мегакреативний, мегацікавий та мегакорисний захід під назвою Stand up Show «Активізуй, об’єднуй, впливай», який відбудеться 7 липня о 16.00 в приміщенні Платформа взаємодій «Простір» (Відкритий офіс – 162 ауд., головний корпус НУВГП), за адресою: м. Рівне , вул. Соборна, 11 та поєднає в собі:

• виступи професійних стендап-гумористів;

• презентацію посібника «Інструментарій для громадян»;

• перегляд соціальних відеороликів;

• «відкритий мікрофон» - можливість кожного висловити свої думки та попрактикувати себе в публічних виступах.

Для участі заповніть реєстраційну форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0d61GnROldXX4Nq3-ojWESaxFaNt7x8HDqgvW3b9muPOE_Q/viewform

Також на учасників заходу чекатимуть приємні несподіванки та розіграш подарунків.

Веселитимуть рівнян резиденти клубу StandUP West: Павло Дем'янчук (учасник «Комік на мільйон», ICTV), Вова Євчук (переможець «Розміши коміка», 1+1), Анна Фурсачік (входить до Топ 15 коміків України за результатами другого фестивалю «Ліги сміху»), Павло Велешко, Олесь Пінчук та Гріша Рицький.

Резиденти клубу StandUP West – учасники багатьох стендап фестивалів України. Зокрема, за результатами ІІІ незалежного міжнародного фестивалю стендап комедії в Києві «Independent 2017» резиденти StandUP West вибороли звання кращого в Україні.

І пам’ятайте, якщо ви усміхнетесь світові, то і він вам відповість посмішкою! Контактна особа: Віталій Мороз, 098-214-44-52.

Примітка. Захід відбудеться за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Уряду Канади. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об'єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту «Республіка».