Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv
Сигналізації та відеонагляд: Як захистити дім від злодіїв
Сигналізації та відеонагляд: Як захистити дім від злодіїв
Охорона приватного будинку, квартири, під'їзду, магазину, офісу чи іншого нерухомого майна потребує комплексного підходу, якщо ви хочете вберегти цінні речі цілими та неушкодженими. Тепер кількох замків, металевих дверей та воріт замало. Бо ж майстерні злодюжки навчились нейтралізувати будь-які замки. Встановлення сигналізації та системи відеоспостереження вже роками робить будинки безпечними та невразливими до злодійських рук. Тим більше сучасні технології значно покращили якість охоронних систем, а відповідно – безпеку вашого дому.
Але це все лише прелюдія. Бо якщо ви серйозно взялись за справу і хочете захистити ваш дім, то питань буде чимало: функції та типи систем охорони, їх якість та вартість встановлення. Разом із «Домофон Сервіс Захід» допоможемо вам у цьому розібратись
«Вуха» та «очі» вашого дому
Про незаконне проникнення на ваш об'єкт – сповістить сигналізація.
Охоронна сигналізація є двох типів:
Автономна
Не приєднана до пульта охорони
Не потребує абонплати охоронній фірмі.
При спрацюванні датчика, активується сирена, яка відлякує зловмисників та привертає увагу навколишніх.
Залежно від моделі сигналізації, сповіщення може надходити власнику

Пультова
Комплекс спеціальної технічної апаратури, підключений до центрального пульта, на який надходить тривожний сигнал. Сповіщення отримує охоронна служба, яка реагує на виклик. Така сигналізація ідеально підійде, якщо ви часто буваєте у відрядженнях і не завжди можете самостійно перевірити об'єкт (офіс, магазин, банк тощо).
GSM сигналізація – сучасна охоронна система. Специфіка цієї системи захисту у тому, що сповіщення надходять по GSM-каналу охоронній службі або власнику на телефон. Охоронна GSM сигналізація при спрацьовуванні датчиків будь-якого сектору одночасно сповіщає користувачів за допомогою SMS повідомлення або ж телефонним дзвінком.
Переваги сигналізації:
Виключено людський фактор – коли хтось проникне на об'єкт, ви отримаєте про це сигнал
Одночасне встановлення різних датчиків (провідні чи безпровідні датчики руху, шуму, відкриття тощо)
Укомплектування системою відеонагляду. Тоді в режимі «онлайн» за допомогою смартфона чи комп'ютера ви будете спостерігати за ситуацією на об'єкті.
Рівень захисту обираєте залежно від своїх страхів та очікувань.
Компанія «Домофон Сервіс Захід» працює лише з обладнанням провідних виробників різної цінової категорії та гарантує якісне встановлення охоронних систем.

Відеонагляд
Система відеоспостереження – це не просто шпигунські штучки. Це ще одні ваші очі. Перегляд у режимі реального часу або записів допоможе вам дізнатись, що відбувалось вдома чи на роботі за вашої відсутності. А ще – звернути увагу на підозрілих людей та процеси, які ви не помічали раніше. У гіршому випадку – у вас будуть опис злочинця та докази його винуватості (що теж не менш важливо).

Але краще про хороше і функціональне. Систему відео нагляду теж можна вибрати «під себе». Тим більше ринок має що запропонувати.
Звертайте увагу на функціональні можливості камер – є спеціальні для зовнішнього використання та для приміщення. А також різної роздільної здатності. Від цього залежить і вартість системи. Дедалі частіше використовують нове покоління – цифрові камери, хоча вони, відповідно, дорожчі.
Спеціалісти «Домофон Сервіс Захід» можуть підібрати комплект камер залежно від потреб клієнта, а також адаптувати систему для використання у під'їзді. Такий варіант підійде для ОСББ, які хочуть убезпечити своє майно від крадіїв.
Домофони
Домофони – це система, яка робить вас попередженими та убезпеченими від шахраїв, коли ви вдома. Встановлення якісних домофонів гарантує безпеку, чистоту і спокій у під'їздах, адже хулігани, бомжі чи шумні компанії не потраплять у приміщення.

Аудіо- та відео системи можна влаштувати не лише у під'їзді, а й у приватному будинку. Це саме той спосіб, який дозволяє не відчиняти двері незнайомцям, а поспілкуватись на відстані. Непрохані гості точно не потраплять у ваше помешкання. «Домофон Сервіс Захід», до прикладу, встановлюють домофонні системи на вже існуючі металеві двері або обслуговують системи, змонтовані іншими фірмами.





Якщо ви не можете визначитись, який саме комплект захисту вам потрібен – не відмовляйтесь від допомоги фахівців. Так, у Рівному з такими системами майже 10 років працює компанія «Домофон Сервіс Захід». Потенційні клієнти можуть безкоштовно отримати консультацію та викликати фахівців на об'єкт, які визначать та встановлять потрібну систему захисту.

«Домофон Сервіс Захід» надає такі послуги:
продаж, монтаж і обслуговування домофонних систем: багатоквартирних і персональних, у котеджі, квартирі та офісі, аудіо та відео,
системи відеоспостереження,
автоматизація прибудинкових територій (багатоквартирних і приватних),
пультова та GSM сигналізація,
шлагбауми, автоматичні ворота (розпашні, відкатні, секційні) та багато чого іншого.
Контактна інформація
м. Рівне
Вул. Княгині Ольги, 5, каб. 405
Сервісна служба: (0362) 43 51 85, (099) 073 41 34
Відділ збуту: (098) 071 89 20.
Сайт: domofonzahid.com
Інтернет-магазин: dsw.com.ua
E-mail: domofonsw@ukr.net


Партнер матеріалу «Домофон Сервіс Захід» з 2008 року працює на ринку домофонів у Луцьку, Рівному, Вараші та інших містах західного регіону України.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: