Вчора вранці, 5 червня, патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Івана Підкови трапилась ДТП.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Прибувши за вказаною адресою полісмени виявили пошкоджений прибудинковий паркан. Поспілкувавшись з очевидцями події, інспектори з]ясували, що водій, сусід заявника, керуючи автомобілем Mercedec-Benz не впорався з керування та пошкодив сусідський паркан.

Кермувальник транспортного засобу перебував в стані алкогольного сп’яніння (2,52 проміле), але повідомив полісменам, що випив після того, як в’їхав в паркан. Його слова підтвердили очевидці наїзду.

На 34-річного рівнянина патрульні склали протокол за ч.4 ст.130 (вживання водієм алкоголю після дорожньо-транспортної пригоди), винесли постанову за ч.1 ст.126 (не пред’явив відповідних документів для перевірки) та склали протокол за ст.124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна).

В ході встановлення усіх обставин справи поліцейські вияснили, що кермувальнику, згідно рішення суду, призначено адміністративний арешт терміном на 10 діб за керування транспортним засобом в стані сп’яніння. Рівнянина патрульні затримали та доставили у Рівне нський відділ поліції.

Всього за вихідні патрульні склали 6 протоколів за ст.124 (скоєння ДТП).

pic



pic

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.