Місяць червень має на нас сильний вплив, хоча ми багато разів відмовлялися це визнавати. Цей передвісник літа і відпускних місяців грає, однак, із психікою людей. Це час, коли ми схильні садитися на абсурдні дієти в останню хвилину перед купальним сезоном. Тому ми привносимо у своє життя ще одну дозу стресу.

Гороскоп на червень 2017 року рекомендує людям діяти раціонально. Не засліпляйтеся пристрастю, завжди дивіться на ситуацію реально, зупиніться на мить і обміркуйте, чи вважаєте ви, що це варто ризику. Тільки тоді ви зможете жити у цьому місяці у спокою.

Овен

Овнам потрібно більше працювати, якщо вони хочуть зберегти свою роботу. Червень - це не той час, коли Вам щось діставатиметься безкоштовно. Не забувайте приділяти достатньо уваги Вашій(-ому) обраниці(-цю). Можливі марні довгі суперечки щодо пізнього приїзду з роботи.

Ваші родичі останнім часом не звертали на Вас багато уваги, хоча до них, можливо, доходили деякі чутки про Вас. Виправте ситуацію і уникайте суперечок.

Випробуваною і перевіреною діяльністю можете займатися з ентузіазмом. Зараз не дуже вдалий час для експериментів.

У Вас багато енергії, і Ви знаходитеся в хорошому стані. Якщо останнім часом у Вас невдачі, то тепер це зміниться.

Телець

З червнем прийде криза. Тельці будуть виснажені через попередні місяці. І це не дивно, бо робоче навантаження було найбільшим за останні кілька років. Але Ваш(а) обранець(-иця) може не зрозуміти Ваших перепадів настрою і пізніх повернень з роботи.

Стосунки між Вами та Вашими колегами можуть скрипіти. Спробуйте з'ясувати, де корінь проблеми, і поговорить з ними.

Ви деякий час не виходили в суспільство. Сходіть в кіно, наприклад.

Зверніться до своєї совісті. Не приймайте нереалістичних рішень, які не можуть бути задоволені.

Близнюки

В червні Близнюкам треба приділити увагу своїй фізичній формі. У Вас буде багато енергії, тому займайтеся спортом. Сходіть в спортзал або на прогулянку. Коли Ви рухаєтеся, Ваш організм виділяє гормони щастя. В цей період Ваш настрій покращиться. Ви будете повні ентузіазму, тому самотнім не варто боятися шукати потенційного партнера.

Ви знаєте, що потрібно робити, щоб на когось справити враження. Покладіться на перевірені методи.

Ви сповнені цікавих ідей. Не бійтеся знайти їм правильне використання.

Ви можете побалувати себе, але думайте й про інших.

Рак

У червні Раки повинні бути обережні. Безумовно, не розголошуйте конфіденційну та особисту інформацію людям, яким Ви не повністю довіряєте. У цьому місяці поруч з Вами може з'явитися зрадник. Пам'ятайте, що треба бути уважним і не надто балакучим. В ці важкі часи залишайтеся терплячим, скоро все буде краще.

Ви зрозумієте, що кохання - це не тільки фізичний потяг. Почуття та емоції теж важливі.

Ваші сміливі і передчасні ідеї, на жаль, не викличуть ніякого хвилювання. Зірки знаходяться в неправильній позиції.

Треба працювати над своїм станом. Ви занадто довго були ліниві.

Лев

Червень буде дуже позитивним місяцем для Левів. Ви отримаєте визнання за довгі місяці зусиль на роботі. Вас чекають цікаві бонуси, а також похвала від свого боса, що, безумовно, дуже приємно. Можна задуматися про літню відпустку. Можна розраховувати на багато чого, і саме тому Ви будете в гарному настрої і приваблюватимете багато людей з Вашого оточення, завдяки своїй позитивній енергії.

Не дозволяйте нікому Вас засмучувати, коли Ви чуєте про себе якісь плітки.

Робота піде хутко. Без коливань починайте довгостроковий "проект".

Вам не треба хвилюватися. Лікарі не зроблять Вам боляче. Навпаки, вони можуть допомогти.

Діва

Червень сприяє тим, хто жадає знайти партнера. Дівам слід відправлятися у суспільство і не боятися флірта. Зніміть когось. Ви отримаєте багато цікавого досвіду. Не нехтуйте своєю роботою в цей період. Почнуть накопичуватися серйозні проблеми. Відкладення їх на пізніше може призвести до неприємних наслідків.

Не впадайте у відчай, якщо Ваші стосунки на даний момент не ладяться. Можливо, це просто тимчасово, тому краще прагніть солодкого примирення.

Ви впадете майже до дна, але з іншого боку, Ви виявите, що Ви набагато сильніше, ніж здавалося.

Не соромтеся спати допізна. Протягом дня Ви матимете більше енергії.

Терези

Терезам варто повною мірою насолодитися червнем. Завдяки новому знайомству Ви будете захоплююче проводити час, наберетеся нових вражень і спробуєте щось нове. Ви будете відчувати чисту радість життя. Не пропустіть важливих новин на роботі. Старанний колега може взяти на себе Ваш проект і навіть посаду.

Вдома все йде добре. З Вашим супутником життя Ви розумієтеся без слів. Діти поводяться добре. Справжня ідилія.

Ви зіткнетеся із важливим рішенням, яке може вплинути на всю Вашу кар'єру. Ретельно зважте всі варіанти, і не треба поспішати.

Якщо Ви намагаєтеся схуднути, припиніть покладатися на різні продукти, а краще харчуйтеся здоровою їжею!

Скорпіон

Ну а в червні, коли цвіте природа, Скорпіонам треба остерігатися алергії. Не варто недооцінювати незначні проблеми зі здоров'ям, вони можуть призвести до погіршення. Приділить трохи уваги і своїй сім'ї. Насолоджуйтеся моментами життя разом і не сваріться через дрібні речі.

Приходьте рано на роботу. Ваш бос може це помітити.

Стримуйтеся. Якщо нічого не робити, то нічого і не зруйнується. Пам'ятайте це.

Переїдати ввечері - це не дуже гарна ідея Після важкої ночі Ви наступного дня залишитеся без енергії.

Стрілець

Стрільці знамениті своєю здібністю приймати правильні рішення. Тим не менш, в червні треба думати добряче. Зважте всі за і проти перш ніж робити поспішні висновки. Потім Ви можете пошкодувати, що прийняли необмірковане рішення. Також не варто забувати про своїх друзів. Вони можуть опинитися в складному становищі. Допоможіть їм - вони, безумовно, повернуть борг пізніше.

Візьміть свою кар'єру твердо в свої руки. Удача само собою не впаде до Ваших ніг, але Ви можете цьому посприяти.

Відвідайте своїх родичів. Ви дізнаєтеся, що відбувається, і будете спілкуватися протягом усього вечора.

Козеріг

Червень для Козерогів буде досить пасивним. Ви залишитися в сплячому режимі і проведете більше часу зі своїми думками. На роботі у Вас не буде якихось успіхів, але Ви також нічого і не зіпсуєте, так що Ваш бос нічого не помітить. В цей період не рекомендується займатися спортом. Існує небезпека, що через свою неуважність, Ви не уникнете травми.

Ви розумні і обдаровані. Не бійтеся це показати. Ваші роботодавці оцінять це, тому не звертайте уваги на колег-заздрісників.

Витратьте деякий час на свій дім. Останнім часом Ви знаходилися десь в іншому місці.

Мир у душі запобіжить візиту до лікаря або психотерапевта.

Водолій

Саме цього місяця з'явиться шанс завести нові стосунки, що полегшить Водоліям прийняття рішення. Червень буде дійсно диким. Ваші почуття будуть заплутані. Раптом Ви опинитеся в ситуації невизначеності. Зверніться до свого вірного друга за порадою, він з радістю вислухає Вас і не стане осуджувати.

Між Вами і протилежною статтю пробіжить іскорка. Не чекайте і не бійтеся взяти верх.

Ви налаштовані на той же настрій що і Ваші колеги, саме тому робота в команді буде дуже продуктивною.

Не забувайте своїх друзів. Приділіть їм увагу. Запросіть друга, наприклад, на каву.

Риби

У червні наступить переломна точка. Друга половина року пройде для Риб під знаком радості. Ви повністю винагородите себе за всі труднощі попередніх місяців. Ви наберетеся свіжої енергії, яку Ви будете буквально випромінювати. Звичайно не дивно, що Ви приваблюватимете багато нових цікавих людей.

У себе вдома Ви встановите настрій, який розслабляє, якщо залишите проблеми зі школи або роботи осторонь. Приділяйте увагу більше приємним речам.

У Вас все буде виходити, тому, можливо, Вам зустрічатимуться заздрісні люди. Ви повинні бути сильним, не дозволяйте таким людям Вас засмучувати.

Поговоріть зі своїм партнером або другом і йдіть на бал. Це світська подія року, і її атмосфера дійсно варта того.

Джерело