Близько 21 години 19 квітня працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області спільно з співробітниками обласної прокуратури викрили 33-річного рівнянина, який перевозив нарколабораторне обладнання у сумці.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram:Rivne1.tv

Поліцейські отримали оперативну інформацію, що на вулиці Безручка житель обласного центру зберігає обладнання для виготовлення наркотиків. Чоловіка зупинили біля під’їзду за місцем його проживання, коли він сідав у таксі.

На Рівне нщині засудили контрабандиста старовинних предметів періоду VІI століття до н.е. [ФОТО]

Під час огляду в сумці 33-річного рівнянина поліцейські виявили різноманітне обладнання для виготовлення метамфетаміну: колби, трубки, холодильник та речовини.

«За фактами зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів та незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів за частиною 1 статті 313, частиною 1 статті 311 Кримінального кодексу України зловмиснику повідомили про підозру», — зазначив начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівне нській області Олександр Гнєдов.

Зловмиснику загрожує відповідальність у виді обмеження волі на строк до трьох років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic



pic