Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Для Овнів на перший план можуть вийти термінові роз'їзди, не виключені короткі ділові відрядження, візити в інстанції, до лікарів. Успішно вирішаться дрібні матеріальні питання. Зростає ймовірність нестиковок і плутанини, хвилин роздратування і занепокоєння, особливо в умовах суєти, поспіху, при недбалому ставленні до справи, недостатній організованості. Перешкоди можуть виходити як із вашої, так і з чужої сторони. Можливі затримки в дорозі, дрібні поломки, проблеми з доставкою або з якістю послуг.

Тельців протягом дня не раз будуть чекати вдалі моменти, але кінцевий ефект може бути нижче потенційних можливостей. Не завадить проявити мобільність, кмітливість, скрупульозність. Продуктивні ситуації, пов'язані з контактами, але варто простежити, щоб домовленості ретельно і вчасно виконувалися, навіть у дрібницях. Не варто поспішати з довгостроковими угодами, з новим циклом поїздок, навчання, пошуків, домашніх справ: найближчі дні внесуть в нинішній план корективи, причому в вашу користь.

Для Близнюків день характеризується множинними збоями. Заважати може комплекс зовнішніх обставин, ваших і чужих недоліків. Може бути складно дотримуватися договір, відстоювати свої потреби, підтримувати баланс у спілкуванні з близьким оточенням, партнерами, клієнтами, представниками інстанцій. Щоб добитися потрібного результату, належить проявити зібраність, мобільність, самовладання, практичність. Увагу бажано спрямувати на завершення справ, ланцюг дрібних перешкод імовірна саме на фінальному етапі.

Ракам день обіцяє багато вражень, вимагає рухливості, спритності, товариськості. Можлива метушня у зв'язку із закриттям справ, термінових роз'їзди, корисні знахідки, пригоди в дорозі або при контактах з колегами, попутниками, персоналом. Ситуації дня можуть бути кумедними, якщо у вас міцні нерви, і дратувати вас, якщо ви схильні до неспокою, недбалі, відчуваєте дефіцит сил, здоров'я, майстерності, інструментів, кваліфікованої допомоги, погано орієнтуєтеся на місцевості або в технічних нюансах.

Левам зірки радять утриматися від справ і проявити скрупульозність у поточних справах. Недолік уважності, акуратності, практичності здатна негативно позначитися на ході будь-якого процесу, внаслідок будь-якої угоди. Важливо мати точні відомості, доступ до корисних інформаційних джерел. Бажано відмовитися від придбань, крім необхідних дрібниць, так як зростає ймовірність щось забути, переплутати, спізнитися, отримати бракований або підроблений товар, неякісну послугу.

Для Дів день неспокійний, особливо, якщо на плечі тисне тягар відповідальності. Можливо, доведеться розраховувати тільки на себе. Зростає вразливість, імовірна загострена реакція на будь-які подразники, підвищена схильність до травматизму. Можливі зовнішні перешкоди, що заважають вам йти своїм шляхом і переслідувати свої інтереси. Будь-яка недбалість ускладнить або подовжить шлях. Вам може допомогти природний прагматизм, освіта, комунікабельність, вірність ідеї, маршруту, звичних способів зв'язку.

Терезам сьогодні не варто розраховувати на стрімке просування вперед. Це не найкращий день для участі в публічних заходах, розкриття своїх талантів, підтримки партнерських зв'язків. Внутрішня сторона справ важливіше зовнішньої, особливо, якщо намітилася фінальна стадія. Вашу увагу може виявитися повністю поглинена комплексом взаємопов'язаних практичних дрібниць. Добре зайнятися коригуванням курсу, пошуком помилок, внесенням поправок, платежами, ремонтними та збиральними роботами.

Скорпіонам важливо не упустити жодної деталі, так як зараз від цього може залежати не тільки теперішнє, але і майбутнє. День підходить для ретельної інспекції, скрупульозних досліджень, дрібного ремонту, виявлення і ліквідації недоліків. Обставини можуть зажадати тривалого перебування у спеціалізованому приміщенні або установі, наприклад, в лабораторії, автосервісі, страхової організації. Знадобляться контакти з фінансовими структурами і джерелами, партнерські домовленості про оплату.

Стрільцям не варто допускати промахів, дрібниці сьогодні отримують стратегічне значення. Зростає ймовірність помилок, розбіжностей з начальством, клієнтами, партнерами, іншими зацікавленими особами. Якщо борг або інша обставина не закликають до персональної відповідальності, краще поступитися ініціативу, уникати публічних виступів, індивідуальних і спільних акцій, з'ясування відносин, конкуренції. Знадобиться надійний помічник або посередник, правильно складений план, звіт, інструкція.

Козерогам не варто покладатися на удачу, сьогодні вона оманлива. Ймовірність менше сюрпризів, якщо ви готові до них заздалегідь. Корисні заходи, спрямовані на підготовку, перестраховку. Не варто починати взаємодія з людьми або інстанціями, не маючи при собі потрібних паперів, не володіючи необхідними напрацюваннями та навичками. Небажано вирушати в довгий шлях, затверджувати плани, робити остаточні висновки, поки не зібрано всі докази, що не враховані можливі альтернативи, не виправлені похибки.

У полі зору Водоліїв сьогодні виявляться деталі, яких багато представників знаку вважали за краще б не бачити. Можливо, вам доведеться зіткнутися з наслідками колишніх недоробок, уразливими точками яких-не будь планів, маршрутів, правил, схем, конструкцій, з явними або завуальованими недоліками людей, речей, матеріалів, інструментів. День дає час виправити технічні похибки, допущені по неуважності або в запалі азарту, щоб вони не заважали оцінити головні досягнення.

Риб цей день ставить у залежність від обставин та чужих думок. Можуть активізуватися конкуренти і критики, проявити недбалість партнери. Не виключені розбіжності з близькими, претензії від клієнтів, начальства. Незважаючи на шанс домовитися, вразливі знервовані Риби можуть піддатися стресу. Найбільш гострі моменти можливі у зв'язку з завершенням і здачею робіт, дотриманням договорів та умов, за погодженням інтересів. Небажані нові угоди, поки не з'ясовані нюанси в старих.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram:Rivne1.tv