О сьомій годині ранку 29 травня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у місті Дубровиця. У ході слідчих дій поліцейські встановили, що автомобіль, який злетів у кювет, викрадений.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram:Rivne1.tv

Після приїзду слідчо-оперативної групи на місце події стало відомо, що в ніч на 29 травня 37-річний житель Дубровиці незаконно заволодів автомобілем «Mercedes-Benz», який належить його 36-річному товаришу.

Разом із 22-ох та 21-річними товаришами на викраденому автомобілі поїхали розважатися. Однак, не впоравшись із керуванням, водій допустив зіткнення із деревом та подальшим перекидання автомобіля у кювет. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди кермувальник отримав закриту черепно-мозкову травму, численні забої та переломи ребер. У пасажирів легковика медики діагностували закриті черепно-мозкові травми та забої.

У водія провели забір крові на вміст алкоголю та наркотичних речовин.

Про ДТП повідомили і власника авто, який навіть не підозрював, що його авто зникло з подвір’я обійстя. Наразі, легковик поміщений на територію Дубровицького відділення поліції.

Учора, 30 травня, слідчі повідомили чоловікові про підозру про вчинення злочину передбаченого частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння автотранспортом) Кримінального кодексу України.

За фактами заволодіння транспортним засобом та дорожньо-транспортної пригоди у поліції проводять досудове розслідування за частиною 2 статті 289 та частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині чоловік напав із ножем на пенсіонерку [ФОТО]