Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Для Овнів важлива домашня обстановка, в тому числі, психологічна атмосфера, що панує в будинку. День сприяє прояву любові і турботи на адресу близьких, але, якщо ви не ладнаєте, можливі хвилини роздратування, не співпадіння смаків. Не виключено, що в будинку з'являться гості, або буде отримано пропозицію погостювати у когось з родичів.

Тельці сьогодні зацікавлені в спілкуванні з близьким колом знайомих облич, але не відмовляться поговорити і з випадковими попутниками, завести корисний контакт. Фоном дня може стати інформаційний обмін з представниками найближчого оточення, наприклад, сусідами по будинку або дачі. Добре вести задушевні бесіди, ділитися новинами, обговорювати внутрішні сімейні справи і різні питання, пов'язані з територією, господарством, житлом, власністю, кулінарією, садово-городнім творчістю, кровними узами.

Близнят день підштовхує до додаткових витрат. На витрати можуть провокувати несподівані грошові надходження, знахідки, бонуси. Можливі непередбачені витрати на харчування, автозаправку, господарство, оплату послуг. Не виключена схильність смітити грошима напоказ, особливо, якщо ви хочете справити на когось враження. Витрат можуть вимагати розваги. Батьки будуть схильні балувати дітей. Марнотратство може зрости, якщо ви маєте доступ до спільного бюджету, наприклад, сімейним.

Запити Раків сьогодні великі, але можуть виражатися в різній формі. Багато Раків будуть мати потребу в турботі, увазі, прояви любові в свою адресу, для нормалізації самопочуття або самооцінки. Типовим Ракам будуть притаманні сентиментальність, гостинність. Не виключена зайва емоційність, уразливість, балакучість, самовпевненість, амбітність, схильність до гіперкомпенсації відсутніх благ або якостей. Варто стежити за вагою: може активізуватися звичка «заїдати» стрес або хвилювання.

Леви сьогодні потребують залишитися в домашній обстановці, в якому-не будь побутовому або емоційному притулку. День підходить для пікніка на природі у вузькому колі знайомих, для спілкування з близькими родичами і давніми друзями, для обговорення сімейної ситуації, внутрішньої сторони бізнесу, тонкощів особистісних взаємин всередині вашої компанії або команди. Можуть викликати інтерес психологічні, природничонаукові або духовні «ключі» до особистим таємним переживань, спогадами дитинства.

Дівам добре провести цю добу в дружній компанії. День дозволяє отримати несподіване задоволення від незвичайного заходу, наприклад, від велелюдній зустрічі, якщо ви по натурі замкнуті і відлюдники. Атмосфера дня здатна додати оптимізму, надихнути на авантюру, відкрити перспективу на майбутнє. Можна виправити помилку, загладити помилку, компенсувати матеріальний або моральний збиток. Не виключені знахідки, подарунки, а й додаткові витрати, наприклад, внески в загальний бюджет розваг.

Для Терезів сьогодні важливий домашній вогнище або інше володіння, у межах якого вони відчувають себе справжніми господарями. Багато Ваги продемонструють великодушність, відданість сім'ї, компанії, справі, ідеї. Відповідний момент для підвищення авторитету в очах близьких. У той же час, не варто претендувати на винятковість, краще визнати вплив авторитетних осіб сімейного клану, старших друзів, батьків. В гостях або на загальному просторі не варто наполягати на своїх поглядах, звичках і правилах.

Скорпіонам день вселяє оптимізм, змушує прагнути до більшого. Навіть якщо ваші реальні можливості в даний момент обмежені, в душі ви будете уявляти майбутню свободу і удачу. Матеріальні мотиви можуть поступитися місцем духовним. Це прекрасний день, якщо ви зневірилися і впали духом, переживаєте неприємний момент іспиту, ізоляції, складного реабілітаційного періоду. Скорпіонам, які перебувають на чужій території, зірки радять поставитися поважніше до місцевих законів, звичаїв і традицій.

Стрільці аж до ночі можуть перебувати у піднесеному настрої, відчувати пристрасні або піднесені почуття. Якщо ви переживаєте брак уваги і емоційний голод, сьогодні дефіцит може бути вдало заповнений. День сприяє відкритої демонстрації родинних і дружніх прихильностей, якихось ідеалістичних мотивів. Можуть зникнути зовнішні або внутрішні обмеження, що стримують ваш емоційний темперамент. Можлива схильність когось опікати або за когось вболівати.

Козерогам не варто концентруватися на собі і своїх вузьких цілях, так як ситуація розташовує до відвертості. Якщо довіра є взаємним, можна багато чого дізнатися про інших людей і відкрити своє справжнє обличчя, поділитися справжніми переживаннями. Вдалий день для романтичного побачення, зацікавленого діалогу, а також для участі у масштабних заходах, наприклад, у сімейному нараді, масової акції, зборах групи за інтересами. Небажано примикати до агресивних течій і напрямів.

Водоліям важливо керувати своєю емоційністю, вразливістю, здатністю до емпатії, так як не у всіх обставинах ці якості стануть плюсом. День відключає «контрольні механізми», в тому числі, оберігають ваше здоров'я. Краще обмежити себе в потенційно шкідливих надмірності. Небажано захоплюватися важкої жирної їжею, міцним алкоголем, сильнодіючими ліками. Варто бути обережніше, дегустуючи нові страви та напої, маючи справу з дикою природою, водоймами, тваринами.

Сьогодні Риби тяжіють до крайностей, в тому числі, емоційним. Хвилювання будуть в основному приємними, позитивними. Не виключені романтичні пригоди, вигідні знайомства, творчі злети. День дозволяє винагородити себе за вимушені позбавлення, випробування, стреси. Деякі Риби будуть прагнути отримати компенсацію у подвійному розмірі, ризикувати, жити на межі можливостей. Може зрости чуттєвість, виникнути інтерес до всього незвичайного, посилитися схильність до тринькання, авантюр.