Працівники управління карного розшуку ГУНП в Рівненській області затримали 28-річного жителя Житомирщини. Чоловік причетний до стрілянини та масових заворушень 9 травня 2014 року у Клесівському лісництві. Йому повідомили про підозру за частиною 2 статті 256 та частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

«Три роки поліцейські проводили оперативні розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження зловмисника, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Сергій Волков. — Працівники управління карного розшуку знали, що чоловік часто з’являється в Коростишівському районі Житомирські області, однак неодноразові пошукові заходи не давали результату. Близько місяця тому оперативники дізнались про місце перебування розшукуваного. Три дні тому ми реалізували спецоперацію щодо його затримання в Малині Житомирської області. Сформована група поліцейських виїхали до сусідньої області, де затримали зловмисника за місцем проживання та доставили до суду міста Вараш для обрання міри запобіжного заходу».

Чоловік і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення розбійного нападу на території Житомирської області. Враховуючи усі ризики та особу зловмисника суд обрав міру запобіжного заходу у виді триманні під вартою впродовж двох місяців.

Нагадаємо, що 9 травня 2014 року в урочищі Гальбин, що на Сарненщині відбулася стрілянина між групою приїжджих осіб та місцевими жителями. У результаті сутички троє місцевих опинилися на лікарняних ліжках із вогнепальним пораненням та тяжкими тілесними ушкодженнями.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рівнянку, затриману за підозрою у вбивстві чоловіка взяли під варту