Фінішував на старті. Кандидат на посаду міського голови від влади Сергій Васильчук зійшов з передвиборчої дистанції. Щоправда естафетну паличку передав sншому провладному кандидату - Володимиру Хомку. Чи не буде нових змін у чиновницькій команді до фінішу наразі не відомо.

Інформацію про можливу заміну провладного кандидата на мерське крісло Сергія Васильчука на Володимира Хомка сьогодні підтвердили самі учасники передвиборчої інтриги. Водночас нині діючий заступник міського голови Сергій Васильчук спростував чутки про те, що таке рішення було прийнято у Секретаріаті Президента. Попри впевненість у власній перемозі, він та команда однодумців вважають, що від Хомка місто отримає більше користі.

І новоспечений кандидат, і його група підтримки роблять ставку передусім на професіоналізм та аполітичність Володимира Хомка. Однак відмовлятися від партійної підтримки він не збирається.

Володимир Хомко переконаний, що вибори будуть брудними, однак відступати не збирається. До кінця тижня обіцяє зареєструватися в ТВК і обрати голову свого штабу.