За клопотанням прокуратури Рівненської області Генеральною прокуратурою України вжито заходів для екстрадиції в Україну 24-річної рівнянки, яка розшукувалася у зв’язку з підозрою у вчиненні жорстокого вбивства.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Як повідомлялося раніше, у лютому 2017 року в одній із квартир житлового будинку в м.Рівне знайдено мертвим із наявними ознаками численних ножових поранень 37-річного чоловіка-відомого перукаря. Даний факт зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.115 КК України (умисне вбивство). В ході розслідування кримінального провадження слідчим поліції складено повідомлення про підозру у вчиненні злочину на жительку м.Рівне – колишню дружину загиблого. Останню було оголошено в міжнародний розшук.

- У березні цього року правоохоронні органи Арабської Республіки Єгипет встановили місцезнаходження вказаної особи та затримали останню, про що відповідно до вимог міжнародно-правових договорів повідомили компетентні органи України, - розповів прокурор прокуратури Рівне нської області з міжнародно-правових доручень Олексій Корольов. - За запитом Генеральної прокуратури України компетентні органи іноземної країни надали дозвіл на екстрадицію та фактично 25 травня 2017 року передали українку правоохоронним органам Рівне нської області.

Досудове розслідування резонансного вбивства здійснює слідче управління ГУНП в Рівне нській області.

Вирішується питання про застосування підозрюваній запобіжного заходу – тримання під вартою.

Хід слідства у кримінальному провадженні перебуває на контролі прокуратури Рівне нської області, про результати якого згідно укладених міжнародних домовленостей буде повідомлено Арабську Республіку Єгипет.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рівне : батько відомого стиліста викинувся з п’ятого поверху