Оригінальна пара з Америки нестандартно підійшла до організації власного весілля, зігравши її на найвищій горі планети - Евересті. Про це повідомляє ((http://www.boredpanda.com/)(Bored Panda.))

32-річна Ешлі Шмайдер і 35-річний Джеймс Сіссон три тижні здійснювали сходження, щоб обмінятися обручками на вершині світу.

Весь час подорожі нареченого і наречену супроводжував спеціально найнятий весільний фотограф, який знімав кожен їх крок.

Джеймс і Ешлі планували свою весільну подорож цілий рік. Їм довелося чимало тренуватися, щоб витримати тритижневий важкий гірський похід.

Наречений і наречена мріяли обмінятися обручками і подружніми клятвами в базовому альпіністському таборі на Евересті, на висоті більше 5000 метрів. Екстремали не стали підніматися до самої вершини - цей смертельно небезпечний похід вимагає куди більш серйозної підготовки.

"Ми довго думали і вирішили, що традиційне весілля - це не для нас. Ми тепло ставимося до сім'ї і друзям, але все ж, вирішили втекти від усіх і влаштувати собі неймовірну весільну подорож. Ми любимо походи, ходили в гори на висоту до 3000 метрів. І тому ми знали, що тритижневий шлях до базового табору на Евересті буде важчим, ніж все, через що нам вже довелося пройти ", - говорить Ешлі.

Незважаючи на незвичність церемонії, Джеймс в смокінгу і Ешлі в елегантному білому платті виглядали цілком традиційно для весілля. Тривалість поцілунків довелося обмежити, щоб не постраждати від кисневого голодування.

Зйомки церемонії, як і всієї подорожі, були доручені фотографу Чарлтон Черчиллю, що спеціалізується на зйомках незвичайних весільних церемоній.

"Я хотів документувати справжню пару, їх подорож, біль, щастя, втома, боротьбу, а також романтичну хімію між закоханими. Більш того, я хотів зобразити контраст між страхітливо величними горами і маленькою, тендітною любов'ю двох людей", - розповів фотограф.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic