Вчора, 16 травня о 13:43 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення, що в Рівному на вулиці Дубенській, 44 жінка намагається зістрибнути з 6-го поверху житлової багатоповерхівки.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За вказаною адресою негайно було направлено відділення рятувальників на пожежній автодрабині та чергову зміну оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС.

На місці рятувальники зі слів очевидців з’ясували, що мешканка оселі на 6-му поверсі декілька хвилин поспіль викрикувала, що хоче розпрощатися із життям та вистрибнути з балкону. На землі під балконом жінки були розкидані домашні речі з її квартири. Патрульні поліцейські повідомили працівників ДСНС, що вхідні двері в помешкання даної громадянки зачинено.

Оперативно розгорнувши пожежну автодрабину, старший помічник начальника зміни ОКЦ підполковник служби цивільного захисту Володимир Грановський та командир відділення пожежно-рятувальної частини АРЗ молодший сержант служби цивільного захисту Тарас Цимбалюк піднялися до балкону 6-го поверху і через вікно потрапили до квартири. За мить в одній із кімнат на ліжку рятувальники знайшли знервовану господиню. Трохи заспокоївши громадянку, працівники ДСНС відчинили вхідні двері оселі та передали жінку медикам і поліцейським. Після нетривалого огляду лікарі забрали громадянку в медичний заклад.

Наразі всі обставини даного інциденту з’ясовують правоохоронці.

До порятунку громадянки було задіяно 6 працівників ДСНС та 2 одиниці спецтехніки.