Мабуть кожна дівчина була в такій ситуації, коли вже давно потрібно було б вийти з дому , але...ти не можеш знайти улюблену помаду. Саме тому ми сьогодні розкажемо вам як створити стильний, а головне - зручний простір для зберігання твоєї косметики.

Коробки

Роль б'юті-боксу може зіграти красива коробка з-під цукерок або подарунку, тому не варто відразу викидати їх. Вони бувають різних розмірів і форм. Сюди ви можете покласти як декоративну косметику, так і лаки для нігтів, виставивши їх або за кольорами веселки, або відповідно до тенденцій сезону.



pic



pic

Банки-склянки

Для зберігання кісточок , ножиць, пилочок, олівців підійдуть глибокі і високі склянки та банки. Щоб б'юті-вміст краще тримався в ємності, насипте всередину намистини, бісер або зерна кави.



pic



pic



pic



pic



pic

Картина з косметики

Ще одна версія сховища для улюбленої та часто використовуваної косметики - магнітна дошка для записів. Вам знадобиться сама магнітна дошка, а також кілька магнітів і подвійний скотч. Наклейте шматочки скотчу на магніти і розмістіть на задній стороні вашої косметики - тінях, помаді, рум'янах, потім кожен елемент можна буде розташувати на дошці в будь-якому порядку. Тепер вранці вам не доведеться похапцем шукати улюблений блиск, а оточуючих буде радувати цікава картина.



pic



pic

Рамка для фото

Якщо баночок (або лаків, як на фото) у тебе більше, ніж фотографій, використовуй рамку з користю для себе. Крім зручності, це незвичайне інтер'єрне рішення.



pic



pic


Який спосіб тобі сподобався найбільше?

Пиши нам у соціальні мережі

ВК ФБ

♥Приєднуйся♥

Читай також:

"Хороший інтер'єр - це найпотужніший в світі антидепресант"- дизайнер Джонатан Адлер

Чорна стеля – 7 причин сказати “так”