Учора, 10 травня, до рівнянки навідалась псевдосоцпрацівник, після візиту якого господиня не дорахувалась 16 тисяч 200 гривень та золотого ланцюжка. А доки невідомий чоловік пропонував купити ковдру, жителька Грушвиці позбулася чотирьох тисяч 800 гривень.

Близько 11 години до квартири 86-річної рівнянки навідалась молода жінка. Представившись соціальним працівником, пройдисвітка провела господиню до кухні та зачинила за собою двері. Доки турботливо розпитувала про виплати і чи всього вистачає пенсіонерці, поплічник акторки, який зайшов слідом, швидко почистив заощадження пенсіонерки.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Коли «гостя» покинула оселю, господиня виявила відсутність паспорта громадянина України, золотого ланцюжка та грошових коштів у сумі 16 тисяч 200 гривень, які вона зберігала у шафі та під скатертиною на столі. Тому жінка одразу повідомила до поліції. Правоохоронці за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Жінці на вигляд 30 років, мала зібране темне волосся. Була одягнута у чорну шкіряну куртку та темні штани.

Схожа ситуація трапилася і з 86-річною жителькою села Грушвиця Рівне нського району. До її подвір’я під’їхала червона ВАЗівка, із салону якої вийшов чоловік. Невідомий почав пропонувати господині купити ковдру. Всього кілька секунд і та вже не тямила, що робила. Оговтавшись, своїх коштів у сумі чотири тисячі 800 гривень, які лежали у шафі, віддала шахраю, взамін отримавши ковдру. Бідою пенсіонерка поділилась із сином, а той повідомив до поліції.

За фактом шахрайства поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до одиноких та осіб похилого віку бути обачними та обережними у спілкуванні з невідомими та підозрілими особами.

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Дубровиччині вуличили три мотопомпи