Джонатан Адлер (Jonathan Adler) - один з найзнаменитіших дизайнерів Америки і неповторний майстер еклектики. Сам він визначає свій стиль як Modern American Glamour. Саме тому сьогодні ми розглянемо (*6 правил стильного інтер'єру від Джонатана Адлера*).

"Я за будь-які тренди в дизайні. Крім хіба що таксидермії - вона наводить на сумні думки. Ми живемо в епоху під назвою «Все дозволено», і це мені подобається. Так що будьте сміливішими, експериментуйте. Змішуйте старе і нове, грубе і витончене. Модно все, крім традиційності ».

Джонатан вважає, що будинок зовсім необов'язково повинен бути заповнений шикарними меблями або шедеврами світового мистецтва. Він радить оформляти своє житло так, щоб в нього було всього-на-всього приємно приходити. Так, будинок з точки зору дизайнера насамперед повинен виражати суть його господаря і дарувати йому радість.

У своїх порадах Джонатан пропонує робити часом не зовсім звичайні з точки зору стандартного оформлення інтер'єру речі - збивати масштаб, змішувати 'незмішуючі 'кольори і фарби, сміливо експериментувати з симетрією і композицією, наводьте "художній безлад". Інакше кажучи - Адлер радить "поєднувати непоєднуване". Втім, саме тут і проходить тонка, але дуже небезпечна лінія, яка ділить інтер'єри на майстерно оформлені і повністю позбавлені смаку. Самого ж Джонатана Адлера можна назвати дизайнером-експресіоніста.

Отже переходимо до порад.

pic

У роботах Джонатана Адлера за рідкісним винятком можна помітити стіни, пофарбовані в будь-який інший колір, крім білого. Просте полотно дозволяє художнику більш сміливо і яскраво для висловлювання своїх ідей на цікавих деталях. Це особливий почерк дизайнера.



pic

Адлер як ніхто інший чудово працює з різними принтами, але тут він вибирає найбільш елегантні варіації: геометричні та анімальні принти, де обов'язково присутнє поєднання білого кольору і насичених відтінків.



pic

Знаковий помаранчевий колір видає особливий почерк дизайнера. Цей колір присутній у багатьох його роботах, як бачите, вінстильно підносить його в інтер'єрі з теплими тонами, зверніть увагу на присутність відповідних за кольором картин.



pic

Металеві елементи особливо добре вписуються в інтер'єр, де представлені монохромні відтінки і принти. Металевий блиск додає деяку розкіш і завершеність вигляду квартири.



pic

Джонатан Адлер чудово розбирається в сучасному мистецтві і приділяє особливу увагу присутності приголомшливих картин в інтер'єрі. Цей елемент він зводить у ранг найбільш значущих.



pic

Написи, постери, принти в строгому простому інтер'єрі створюють більш грайливу атмосферу. У такому будинку приємно знаходитися і відразу розумієш, що у господарів є почуття гумору.


Яких правил у дизайні дотримуєтеся ви? ♥

Пишіть нам у соціальні мережі

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ

Нехай навколо вас все буде стильно та зі смаком

Читай також:

5 порад, як розмістити велику побутову техніку, не зіпсувавши дизайн

Як «заховати» ТВ в інтер'єрі: 7 сучасних ідей

Готуємо смузі разом: 30 рецептів корисних та смачних напоїв

Вчимо англійську разом: підвищуємо словниковий запас