Цього місяця «мобільні соціальні офіси» працюватимуть у 34 сільрадах Рівненщини, а також Деражнівській громаді на Костопільщині.

Вже наступного тижня, фахівці «соціального офісу» відвідають 5 сільрад у Зарічненському, Корецькому, Костопільському та Рівне нському районі.

Найбільше прийомів працівники офісів запланували на період з 16 по 19 травня. Так, зустрічі плануються у 16 сільрадах 11 районів області.

На Березнівщині, Володимиреччині, Гощанщині, Зарічненщині, Костопільщині та Рівне нщині працівники соцзахисту будуть працювати упродовж 4-го тижня місяця.

30 травня «мобільний соціальний офіс» зможуть відвідати мешканці Мильчанської сільради Дубенського району, Новородчицької і Кутянківської – на Острожчині та Масевицької – на Рокитнівщині.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

А вже наступного дня «мобільний соціальний офіс» працюватиме у Рудківській сільраді Демидівського району. У «мобільних офісах» можна дізнатися про призначення субсидії, соціальних допомог, надання пільг, встановлення статусу багатодітної сім'ї, призначення та перерахунку пенсії, соціальний захист демобілізованих, членів сімей загиблих у АТО й соціальний захист родин внутрішніх переселенців.

Коли саме у тому чи іншому населеному пункті працюватиме «мобільний соціальний офіс» можна дізнатися у сільській раді.