Дізнавайтеся, що для вас підготували зорі на сьогодні, 29 квітня.

Овен

Гороскоп здоров'я радить вам у цей день не навантажувати свій організм інтелектуальною працею. Інакше вас чекають головні болі і швидка стомлюваність.

Телець

Сьогодні постарайтеся одягнутися по погоді, особливо, якщо ви недавно були застуджені. Щоб цього не повторилося, продовжуйте підтримувати свій організм.

Близнюки

Гороскоп здоров'я радить не перенапружувати очі. Не сидіть довго біля монітора, не читайте книги з дрібним шрифтом, і відкладіть в'язання. Це тимчасові заходи.

Рак

Сьогодні, якщо ви вирішили сісти на дієту, то постарайтеся не голодувати. Зараз постійне обмеження їжі стане для вашого організму дуже великим стресом.

Лев

Сьогодні не перегинайте палицю в турботі про своє здоров'я. Швидше за все, ви перебільшуєте, замість того, щоб дивитися на все реально. Все не так погано, як ви думаєте.

Діва

Сьогодні, можливо, загострення статевих захворювань. Однак ви не лякайтеся, будь-яка консультація фахівця, особливо своєчасна, вирішить всі ваші проблеми.

Ваги

Гороскоп здоров'я не радить піднімати важкі речі і не нахилятися різко вперед, так як можуть виникнути болі в спині. Походіть на лікувальний масаж.

Скорпіон

Сьогодні не варто напружувати очі, так як є ризик погіршення зору. Зверніть увагу на способи, знімають втому і пийте вітаміни.

Стрілець

Гороскоп здоров'я попереджає про ризик застудитися - одягайтеся по погоді. Вживайте продукти, які містять вітамін С - цитрусові.

Козеріг

Сьогодні не варто підвищувати голос на близьких, рідних або колег. Це буде шкідливо не тільки для ваших нервів, але і для голосових зв'язок. Тримайте себе в руках.

Водолій

Сьогодні пам'ятайте про свіжих овочах та фруктах: вони повинні бути у вашому раціоні. Не треба об'їдатися ними: 1-2 фрукта в день допоможуть вашому кишечнику.

Риби

Сьогодні ви відчуєте, що дуже втомилися. Вам буде складно зосередитися на важливій роботі і зібратися з думками. Вам просто необхідний відпочинок.