Термін «Цифровий» відноситься до цифр 0 та 1, які служать основою для математичної мови, яку комп'ютери використовують для створення, обробки і зберігання електронних зображень. Цифровий друк є процесом передачі цих збережених зображень безпосередньо на папір.

Цифровий друк Рівне від VPM Поліграф дозволяє випускати невеликі та середні тиражі поліграфічної продукції на широкому спектрі матеріалів.

При використанні цього методу стають можливими персоналізовані відбитки, змінний текст або зображення. Значно скорочені не тільки витрати на додрукарську підготовку, але і ризик втрати якості на всіх етапах виробництва.

Завдяки цифровому друку ви можете замовити візитні картки, флаєри, брошури та календарі різних типів і форм, пластикові картки, флаєри, воблери, наклейки і багато іншого у VPM Поліграф.

Переваги цифрового друку:

·         Готовність замовлення протягом 1 години (залежить від тиражу);

·         Поширення копій;

·         Можливість перегляду та негайного корегування кольору;

·         Можливість персоналізації даних (кожна копія з різними іменами, датами, номерами і т. д.);

·         Стійкість кольору.

Що таке цифровий друк?

Термін «Цифровий» відноситься до цифр 0 та 1, які служать основою для математичної мови, яку комп'ютери використовують для створення, обробки і зберігання електронних зображень. Цифровий друк є процесом передачі цих збережених зображень безпосередньо на папір.

Більшість людей асоціюють цифрову друкарську машину з настільним принтером, тому що вона працює аналогічно. Чорнило може бути у вигляді порошку, як тонер, або в рідкій формі. Проте, комерційний цифровий друк набагато швидший та продуктивніший, ніж настільний принтер. І що більш важливо, він пропонує набагато кращу якість, виконує більше функцій і має більше різноманіття матеріалів.

Немає необхідності в друкарській формі

Цифровий друк відрізняється від інших методів комерційного виробництва поліграфічної продукції, оскільки він не пов'язаний зі створенням друкованих форм. Замість цього, цифрові файли в електронному вигляді передаються безпосередньо на папір. Можливість друкувати без плат є основною перевагою методу, оскільки це економить час і витрати на створення додрукарської форми.

Цифровий друк є самим швидко зростаючим сегментом поліграфічної промисловості. В результаті, істотні технологічні успіхи були досягнуті в останні роки і він поступово наближається до рівня якості високого класу офсетного друку. Незважаючи на те, що розрив якості скорочується, важливо відзначити, що офсетні друковані машини, як і раніше, перевершують якість цифрових друкарських машин на поточний момент часу.

Ідеально підходить для невеликих тиражів

Однією з основних переваг цифрового друку в порівнянні з традиційним офсетним це ​​його здатність виробляти невеликі тиражі за меншу вартість. Тираж обсягом 1000 штук або менше, як правило, більш економічно ефективний, ніж офсет, тому що немає ніяких витрат, пов'язаних зі створенням друкарських форм. Крім того, час підготовки для цифрового друку мінімальний, що знижує витрати на настройку та дозволяє скоротити час виконання замовлення