У водіїв рівненських маршруток свої правила і про совість у них не згадується. З недобросовісним перевізником, який безпідставно відмовив у перевезенні дитині з Рівного, поспілкувались патрульні Луцька.

7 квітня, під час патрулювання на автодорозі в напрямку м. Луцьк, до патрульних звернувся неповнолітній хлопець, якому водій маршрутного транспортного засобу безпідставно відмовив від передбаченого законом пільговому перевезенні.

Шофер аргументував своє рішення тим, що йому за це "не доплачують" та висадив 15-річного рівнянина на вул. Соборній. Хлопець не розгубився та звернувся до поліцейських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Плати за сумку, або не їдеш" - водій міжміської рівненської маршрутки

Юнак при собі мав пільговий квиток на проїзд, придбаний в касі Рівне нського автовокзалу, та посвідчення дитини з багатодітної сім'ї, яке надає право пільгового переїзду.



pic

Розуміючи, що дане діяння є порушенням встановленого законом порядку статті 133-1 КУпАПу, рівненські патрульні зв’язались з колегами Луцького Управління патрульної поліції та передали орієнтування щодо недобросовісного перевізника. Кермувальника волинські полісмени зупинили на півдорозі до Луцька, роз'яснили про недопустимість вчинених ним дій, існуючу адміністративну відповідальність та наслідки зухвалого вчинку.

Інформує патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у ФБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кермом рівненської маршрутки їхав "джигіт-філософ"? [ФОТО]

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv