Надвечір четвертого квітня у селищі Смига в результаті зіткнення легкового автомобіля та мотоцикла травмувався водій двоколісного транспортного засобу. Молодий чоловік у важкому стані без свідомості нині перебуває у відділенні анестезії та інтенсивної терапії Дубенської райлікарні.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що близько 18 години на автодорозі сполученням «Дубно-Тернопіль» у смт Смига водій мотоцикла «Viper V200-F2», 22-річний місцевий житель, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із автомобілем «Audi А6» під керуванням 46-річного мешканця Кременецького району, який рухався попереду та здійснював маневр повороту ліворуч.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Унаслідок ДТП мотоцикл в’їхав у легковик та впав на асфальтне покриття. Молодого чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення Дубенської центральної районної лікарні із відкритою черепно-мозковою травмою та рваними ранами голови. Нині він перебуває у мозковій комі. Медики оцінюють його стан як важкий.

Мотоцикліст під час руху був без шолома. Поліція з’ясувала, що двоколісний належить його односельчанину. Хлопець планував придбати власний мотоцикл, тому вирішив попрактикуватися на чужому, не маючи при цьому посвідчення водія. Кермувальник «Audi А6» не постраждав. Медичне освідування показало, що він був тверезим.

Обидва транспортні засоби із механічними пошкодженнями доставлені на штрафмайданчик.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині стартує операція «УВАГА — МОПЕДИСТ!»

Рівне нщина: молодик заколов вилами односельчанина [ФОТО]

На Рівне нщині криваве вбивство [ВІДЕО]

pic



pic



pic



pic