Розбірки між вісьмома чоловіками на вулиці Вербова обласного центру розпочалися зненацька, та тривали недовго. Один із компанії молодих хлопців вихопив ніж і поквитався із двома старшими. Оперативники одразу затримали нападника, який вже був судимий за грабежі.

Учора, 26 березня, близько опівночі до поліції надійшло повідомлення, що у дворі на вулиці Вербова поміж будинками відбувається бійка.

Правоохоронці на місці події з’ясували, що 36-ти та 48-річні жителі обласного центру, будучи напідпитку, поверталися додому. Помітивши біля будинку шістьох молодиків, під дією оковитої вирішили «поспілкуватися». На появу двох непроханих гостей компанія відреагувала агресивно і вже за лічені хвилини поквиталися з ними. П’ятеро з них обступили чоловіків, а 19-річний рівнянин почав наносити обом численні удари ножем у різні частини тіла. Згодом хлопець пояснить правоохоронцям, що застосував ніж, бо його теж помітив у руках одного із своїх супротивників.

Каретою швидкої медичної допомоги потерпілих доставили до Рівне нської обласної клінічної лікарні. У старшого лікарі попередньо діагностували проникаючі ножові поранення грудної клітки, відкритий пневматорекс, геморагічний шок, у молодшого - проникаючі ножові поранення грудної клітки, різані рани правого стегна та лівої щоки та госпіталізували у торакальне відділення медзакладу. Наразі життю потерпілих нічого не загрожує.



pic

«За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський.— Зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання Рівного. Нині вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу».



pic

Крім того, поліцейські з’ясували, що 19-річний рівнянин чотири роки тому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежів. Та тоді як неповнолітньому, суд виніс вирок у виді штрафу. Тепер за скоєне молодику загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.



pic

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv