Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 березня о 18 годині на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу села Федорівка. Від отриманих травм водій мікроавтобуса загинув на місці події, а життя пасажира врятували правоохоронці.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 37-річний житель села Вежиця Рокитнівського району, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із причепом автомобіля «DAF», який починав рух у попутному напрямку. Від удару автомобіль злетів на узбіччя та перекинувся. Обох чоловіків викинуло із салону.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Працівники оперативного штабу, які стали свідками трагедії, одразу почали надавати допомогу та рятувати постраждалих чоловіків, очікуючи прибуття карети швидкої та рятувальників. Утім, водій отримав травми, несумісні з життям.

У 48-річного пасажира, односельчанина кермувальника, були численні забої та переломи тіла. Завдяки злагодженим діям правоохоронців життя пасажира вдалося врятувати, зокрема зупинити артеріальну кровотечу.

Потерпілого лікарі швидкої медичної допомоги у важкому стані доставили до Сарненської районної лікарні, де з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, численними забоями та переломами його госпіталізували у реанімаційне відділення. За попередньою інформацією, обоє чоловіків були напідпитку.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному стріляли у приміщення патрульної поліції [ФОТО]

У Рівному запроваджено план "Сирена"