Всім привіт. Мене звати Олександр, мені 39 років. Народився я на Рівненщині, в селі Бугрин. Моя доля склалася так, що от уже 10 років я проживаю в США у місті Сієтл, штат Вашингтон. Поезією захоплююся давно, ще зі школи, але серйозно початив писав з 2010 року. За цей час написав більше 300-т віршів. Друкувався у журналі Дніпро, Чорнильна хвиля. Автор збірки поезії "Поет живя стихами дышит".

Останнім часом пишеться інакше, На білий аркуш падають слова. Я вже не так, не так, як на початку Римую вірш, в мені моя душа, Тепер тремтить, струна, тендітна ліра. Осінній лист багряно-золотий. Живі рядки сонетами Шекспіра Звучати ось тут, полонять розум мій.

За словом слово, за рядком рядок І бачить світ народжене у муках. Всю суть моїх зримованих думок Яскравий образ в поетичних звуках. Все те, що тут, моє серцебиття, Всю суть буття, життєву атмосферу Сукупність мрій, глибини, почуття В простих словах на аркуші паперу.

Я вже інакше рухаюсь вперед Сприймаю світ по іншому, без жартів. Чи можу я, коли в мені поет Супроти всіх обмежень та стандартів? Коли мій розум, як вітражне скло, Моя душа, в руках Орфея ліра, Коли на аркуш римами лягло Моє життя, сонетами Шекспіра?

© Олександр Крутій