Рахувати - легко та цікаво, а з нашими підказками вам та вашому малюку буде комфортно. Дитина без проблем освоїть нову навичку та із задоволенням пройде цей процес. (*Читайте далі.*)

1. Половинки

Цифри від 1 до 10. Пазл складається таким чином - ваша дитина правильно з'єднує дві частини із предметами та відповідними цифрами. В цій грі дитина розвиває пам'ять, сприйняття кольору та форм, логіку - вчиться розставляти цифри.



pic

2. Вкладка цифри

Основне - вийнявши вкладку дитина легко її може поставити назад. Орієнтуючись на колір, форму та розмір малюк знайде правильне місце для вкладок. Координація рук, моторика, цілісне сприйняття - позитив та користь від цієї гри.

pic

3. Рахівниця

Швидко та цікаво лічити та ще й більше 10. деталі, котрі можна рухати зацікавлюють дитину. Крім того кольорові деталі цікаві у грі.



pic

4. Набір із полімерної глини

Реалістичні предмети, приємні на дотик - дитині сподобається граючись вивчати лічбу. Сортувати, рахувати - далеко не все, що можна робити із цими овочами-фруктами. Можна робити із батьками самим, або докупити потрібні.

pic

5. Веселі помпони

Лічба та вивчення кольорів, а на додачу ще й приємна текстура матерії. Окрім рахування, з них можна створити і картини або інші вироби.

pic

6. Пінцет для дітей

Звісно, пластиковий, проте надзвичайно зручний та корисний. Порахувати та поскладати у потрібному порядку можна завдяки пінцету та ще й моторику розвивати при цьому.



pic

7. Цифри-кубики

М'які кубики відмінна ідея для найменших діток. Розкласти за збільшенням цифри, додавати та віднімати - чудова забава та знання. Образне мислення, координація рухів дрібна моторика - те, що отримаєте від цієї гри.

pic

8. Годинник-календар

Вивчаємо час та дні тижня і місяці року. Пояснити та вивчити "дні-сусіди", навчитися розуміти стрілки на годиннику - для малюків те що треба.

pic

Веселих вам занять!