Численні дослідження вчених підтверджують, що секс позитивним чином впливає на фізичне і психічне здоров'я людини.

За даними дослідників, особливо корисний секс для людського організму в ранковий час. Зокрема, психологи і медики стверджують, що людський організм створений для ранкового сексу - крім гарного настрою, ранковий секс здатний зміцнити серце і навіть допомогти в боротьбі із зайвою вагою.

1. Ранковий секс покращує настрій

«Крім того, що вранці підвищений рівень тестостерону і рівень енергії, «вибух» окситоцину від сексу допоможе підвищити настрій на цілий день і зарядити життєвою силою», - говорить доктор філософії і секс-експерт Джессіка О'рейлі.

Крім гарного настрою, ранковий секс здатний зміцнити серце і навіть допомогти в боротьбі із зайвою вагою.

2. Ранковий секс зміцнює серце

Професор з університету Ілоріна, біохімік Муса Якубу зазначає, що секс після пробудження позитивним чином позначається на здоров'ї серця.

Зокрема, ранковий секс знижує кров'яний тиск і знижує ризик виникнення серцевого нападу.

3. Ранковий секс пробуджує краще кави
Американський медик Арун Гош, що спеціалізується на сексуальному здоров'і і досліджує користь сексу, наполягає, що ранкова близькість з партнером здатна пробудити краще за каву.

«Наш мозок відчуває величезне стимулювання під час статевого акту. Саме тому ми відчуваємо ейфорію після оргазму. Коли роблять МРТ людей після оргазму, то помітно, що обидві половини мозку простимульовані, включаючи ті частини мозку, якими ми зазвичай не користуємося», - говорить Гош.

4. Ранковий секс замінить ранкову пробіжку
Дослідження показали, що під час занять сексом частота дихання і серцевих скорочень збільшується так само, як і під час занять спортом. Вчені також прирівняли секс до швидкої ходьби, адже під час сексу організм людини працює в такому ж посиленому режимі, як і при фізичних навантаженнях, наприклад, в тренажерних залах. Таким чином, якщо ви вирішили пропустити ранкову пробіжку – просто компенсуйте відсутність спорту сексом.

5. Ранковий секс підвищує рівень доходів
Американські вчені з'ясували, що ранковий секс сприяє кар'єрному зростанню. В ході опитування понад 500 пар у віці від 18 до 50 років вдалося з'ясувати, що ті пари, які регулярно займаються сексом вранці, заробляють більше.

Автори дослідження поки не змогли знайти причину того, як ранковий секс може бути пов'язаний з підвищенням рівня доходів і успішною кар'єрою, проте ймовірно це може бути пов'язано з тим, що ранкова близькість підвищує настрій і продуктивність протягом дня.

Джерело


Ми в соціальних мережах: ФБ

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv