За два дні до початку весняної частини сезону 2016-17 чемпіонату Першої ліги рівненський НК "Верес" провів зустріч з вболівальниками та журналістами. (*Нові гравці, урочисте вручення футболок, відповіді на запитання та автограф-сесія - так у Рівному зустрічали футболістів після зимових зборів.*)

На зустріч із гравцями НК "Верес" прийшло чимало вболівальників та журналістів, як результат - аудиторія НУВГП була заповнена вщент.



pic



pic



pic Перед вболівальницькою спільнотою було урочисто представлено нових гравців, котрими підсилився рівненський клуб. Також кожен із новачків отримав власну, іменну футболку і був урочисто підтриманий аплодисментами фанатів.

"Молода кров" рівненських россо-нері: відразу семеро півзахисників - Валерій Лебедь, Вадим Мілько, Вадим Страшкевич, Євген Морозенко, Сергій Петько, Володимир Дмитренко і Барнор Брайт, захисники - В'ячеслав Лухтанов та Ярема Каваців, голкіпер - Олександр Ільющенков.

Перший місцевий долучився до підтримки рівненського клубу перед стартом весняної частини: знімальна група відзняла побажання від містян до своєї команди, яке й було презентоване на зустрічі.



pic

Також усі охочі мали змогу поставити питання представникам червоно-чорних, на котрі останні залюбки відповіли. На завершення була проведена автограф-сесія, де всі охочі змогли отримати підписи від гравців на вже нових клубних календарях.



pic До слова: вже 12 березня о 14.00 розпочнеться матч НК "Верес" - ФК "Нафтовик-Укрнафта". Поєдинок пройде у м.Вараш. Онлайн-трансляція тільки на Рівне 1, у мережі Youtube, а текстовий перебіг матчу на сайті rivne1.tv

pic