За новими враженнями далеко їхати не обов'язково. Вкотре запевняють в обласному управлінні туризму. Щоправда, мандрівними стежками Рівненщини їздять переважно ті, хто вже побачив світу та спробував туристичної екзотики. Та чиновники налаштовані оптимістично - напередодні дня туризму підсумовують рік, що минає. І не втомлюються рекламувати принади нашого краю.

В рік туризму, пишаються в обласному профільному управлінні, Рівне нщина приймає на 20 відсотків гостей більше, ніж торік. Набирає обертів і зелений туризм. Відпочивальників в агросадибах стало втричі більше. Особливою принадою для тих, хто цінує власну історію стали "Сім чудес Рівне нщини".

Заступник начальника управління туризму Рівне нської області Ярослава Гаврилова радіє з того, що розширилася і географія туристів, які відвідують Рівне нщину. Відтак мешканців південних областей України все більше цікавить Рівне нське Полісся. Подивитися на своє, рідне все частіше приїздять ті, хто багато бачив за кордоном. Рівняни ж переважно намагаються відпочити чим далі від своїх домівок. Хоча не всі.

Озера, ліси, розвалини середньовічних замків, фортеці, і головне привітні люди - все це є на Рівне нщині . Тому, сподіваються обласні чиновники, що список охочих побачити перлини Рівне нщини буде і надалі збільшуватись.