З Рівного Національне антикорупційне бюро та Програма розвитку ООН в Україні починають інформаційно-просвітницьку кампанію «Студенти проти корупції».

Сьогодні, 6-го березня, о 15:00 у приміщені Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука (м. Рівне , вул. Степана Дем’янчука, 4, корпус 2, актова зала) представники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) та Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) проведуть першу зустріч зі студентами у рамках кампанії «Студенти проти корупції».

Експерти говоритимуть про перебіг антикорупційної реформи, її досягнення, систему антикорупційних органів та, зокрема, роботу НАБУ як спеціалізованого антикорупційного правоохоронного органу.

Серед учасників заходу керівник проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору» ПРООН Іван Пресняков, заступник Директора НАБУ Анатолій Новак, прес-секретар НАБУ Світлана Оліфіра, начальник Відкритого Офісу НАБУ Юлія Івахніна та детектив НАБУ.

Під час зустрічі відвідувачі зможуть побачити «Будні НАБУ». Фотовиставка ілюструватиме особливості роботи спецпідрозділів та оперативних служб НАБУ, спеціалізоване обладнання, а також роботу детективів.

Мета кампанії – інформаційно-просвітницька діяльність серед студентства, як однієї із найбільш активних частин громадянського суспільства. Для старту програми обрано Західний регіон завдяки його лідерським позиціям в підтримці антикорупційної реформи та готовності до участі в її реалізації.

В рамках кампанії «Студенти проти корупції» планується проведення зустрічей зі студентами в 13 вищих навчальних закладах України у 9-ти містах. Кампанія організована Національним антикорупційним бюро України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні та реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Підписуйтеся на наш канал у телеграмі тут.