Участь у змаганнях беруть 9 команд – переможців зональних етапів Чемпіонату.

Загальна кількість спортсменів - 95 чоловік, серед яких як рядові рятувальники, так і старші офіцери ДСНС України з надзвичайних ситуацій.

Привітав учасників змагань заступник голови Рівне нської ОДА Ігор Тимошенко, який побажав вдалих результатів як в службовій діяльності, так і в спорті.

У свою чергу начальник відділу організації фізичної підготовки та спорту ДСНС України Олександр Тарасов відзначив високий рівень організації фіналу змагань з боку ГУ ДСНС у Рівне нській області та місцевих органів влади.

Згідно жеребу команди розділилися на три групи.

До першої увійшли рятувальники Житомирської та Чернівецької областей, а також збірна Центру швидкого реагування з міста Ромни Сумської області. Другу трійку склали співробітники ДСНС Волинської та Херсонської областей, а також збірна Національного університету цивільного захисту з Харкова. До третьої групи потрапили збірні Запорізької, Вінницької та Рівне нської областей.

Після визначення переможців в кожній з груп, останні розділять між собою призові місця Чемпіонату ДСНС України з футзалу.

Інформує прес-служба Рівне нської ОДА.

pic



pic