На території Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України відбулися урочистості з нагоди відправки групи військовослужбовців в район проведення антитерористичної операції.

Два десятки військових правоохоронців проводжали в чергове відрядження рідні, близькі та їх колеги по службі. Звертаючись до підлеглих начальник Рівне нського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України полковник Василь Якимець зазначив, що протягом трьох місяців вони будуть підтримувати правопорядок та законність на підконтрольних українському війську територіях.

Група складається із різних категорій бійців військової служби за контрактом, деякі з присутніх їдуть в район бойових дій вперше. Проте вони в надійних руках, адже старшим підрозділу призначено майора Володимира Поліщука, який вже має значний досвід виконання завдань антитерористичної операції. Полковник Василь Якимець також провів інструктаж та побажав підлеглим успіхів, вдачі та вчасного повернення назад у повному складі. Наприкінці заходу представники Української Православної Церкви прочитали молитву та благословили воїнів на справу захисту Батьківщини. Інформує прес-служба Міністерства оборони України в Рівне нській області.

pic



pic



pic



pic



pic



pic