Rivne1.tv вже повідомляв про резонансну подію, яка сталася учора ввечері у Здолбунові.

Поступово відкриваються подробиці нападу гвалтівника на 5-тикласницю.

Як стало відомо, учора, 8 лютого, близько 16 години у місті Здолбунові чоловік неприродним способом спробував згвалтувати дівчинку, яка поверталася зі школи.

«Дівчинка поверталася зі школи додому. На вулиці за нею послідував невідомий чоловік. Коли по дорозі школярка зайшла в громадську вбиральню, він пішов за нею і почав примушувати до статевого акту неприроднім способом, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Сергій Волков. — Потерпіла кричала і намагалася втекти, але зловмисник наносив удари і погрожував, приставляючи до горла побиту пляшку, аби вона мовчала». Зрозумівши, що свої наміри не вдалося здійснити в туалеті, чоловік розстелив на снігу куртку та вступив у статеві зносини неприроднім способом.

По гарячих слідах його затримали. Це 22-річний раніше судимий мешканець Рівне нського району. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У поліції проводять досудове розслідування за частиною 3 статті 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Відомо, що він вже відбував покарання за вчинення грабежів, і нині перебуває на лаві підсудних за вчинення вимагання, тож тепер йому загрожує 15 років за ґратами. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою, повідомили у відділі комунікації поліції Рівне нської області.

Як повідомили у Здолбунівській центральній районній лікарні, дівчинку у заклад доставили вчора ввечері. Її оглянув лікар-гінеколог, але не госпіталізували. Де зараз перебуває постраждала, медики не знають.