Дві рівненські школи візьмуть участь у зйомках всеукраїнської телепередачі «Зміни свою школу». В проекті прийматимуть участь ЗОШ №20 і ЗОШ № 3. Зйомки розпочнуться 9 лютого у ЗОШ 20, а 10 лютого ЗОШ №3.

За інформацією партнерів проекту з центру українсько-грузинської дружби, метою цього телевізійного задуму, є створити маленькі зміни в інтер’єрі школи, доповнити клас гарною і приємною атмосферою. В перетворенні можуть прийняти участь батьки, учні школи та колектив, доповнюючи основну ідею архітектора. Над створенням нового інтер’єру будуть працювати рівненські архітектори. Про це повідомляє прес-служба Рівне нської міської ради.

Мета проекту довести, що похмурі кам’яні коридори, сумні стінгазети та дірки у стінах школи можна змінити самостійно, малим коштом, із підручних матеріалів.

«Ми будемо щедро ділитися функціональними, яскравими і позитивними ідеями та показувати найлегший шлях їх реалізації. Ми хочемо, щоб школи не чекали нас, а самостійно їх втілювали. Важливо, щоб батьки почали думати про школу, як про кімнату своєї дитини. Можна взяти на себе трохи більше відповідальності і власноруч змінити навчальні заклади своїх дітей", - розповідає автор проекту Юлія Чаюн.

pic



pic